Kolovoz 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dirljiva priča o posljednjem rođendanu princeze Diane

Princeza Diana

Godinu nakon razvoda od princa Charlesa, princeza Diana je 1. srpnja 1997. godine proslavila svoj posljednji rođendan. Na rođendansko jutro čekalo ju je cvijeće, a ubrzo ju je nazvao i sin, princ Harry i otpjevao joj „Happy Birthday“. Navečer ju je čekala humanitarna gala zabava u „Tate galeriji“, na kojoj je bila počasna gošća. Budući da je uvijek nepogrešivo birala outfite za razne događaje, izuzetak nije bila ni 100-a godišnjica „Tate galerije“ u Londonu. Blistala je u dugoj crnoj toaleti koju je specijalno za nju kao rođendanski poklon dizajnirao Jacques Azagury. Upotpunila ju je sa smaragdnom i dijamantnom ogrlicom te sličnim naušnicama, setom koji je nekad pripadao kraljici, a svojevremeno ga je nosila i njena baka. Kako piše britanski „Hello“, promjena princezinog outfita se dogodila u posljednji čas, jer je haljinu kao rođendanski poklon dobila isto jutro kad ga je i slavila.

princeza Diana.png3
image-166856

-Diani se odmah svidjela, mislim da je ranije isplanirala nešto drugo obući, ali se na kraju predomislila i obukla moju haljinu – ispričao je Azagury dodajući:

-Bila je sretnija nego ikad prije, bilo je nečega u načinu na koji je nosila svoju osobnost, kao da je pronašla neko novo samopouzdanje.

princeza Diana
image-166857

Iako više nije bila zvanično članica kraljevske obitelji, ona je za sve ostala princeza, uživala je nositi crnu boju, boju koju najviše nose na sahranama. No, njoj je sve lijepo stajalo. Haljina za posljednji rođendan najbolja je potvrda. Umrla je samo dva mjeseca nakon što ju je nosila, 31. Kolovoza 1997.godine.

Izvor azra.ba Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts