Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dirljiv susret Tonyja Cetinskog i mladog pjevača Davida Temelkova: ‘Nisam mogao disati, kao da se kroz njega javio Toše’

DSC_5359

‘Neću najavljivati spektakl, neka publika odluči kad vidi što smo im pripremili’, rekao je Tony Cetinski na Narodnom radiju, uoči koncerta 11. kolovoza u pulskoj Areni. Njime Tony slavi 25 godina na sceni, a prva proslava bila je u radijskoj emisiji ‘Glazbeni show Dalibora Petka’ u koju su svratili brojni Tonyjevi kolege. ‘Kad pomislim na njega uvijek se sjetim bebe u kolicima. U njemu uvijek pronalazim nešto, ne analiziram ga. On je jednostavno moj’, rekla je Radojka Šverko koja je tada mladom pjevaču dala prvu priliku u životu. ‘Imao sam tanak glasić i dugu kosicu, a da mi je netko tada rekao da ću živjeti od ljubavi i ljubavnih pjesama, ne bih mu vjerovao’, kaže Tony kojeg je osim Radojke u emisiji iznenadio i Boris Novković, koji mu je napisao prvi hit u karijeri, ‘Tebe ne bih mijenjao’. ‘On je bio prvi izvođač kojem sam napisao pjesmu, a tada sam želio dokazati glazbenim bardovima da znam raditi i za druge’, prisjetili su se zajedničkih početaka dvojica estradnih prijatelja.


Vanna je Tonyjev život opisala kao dobar predložak za film, Zorica Kondža mu je čestitala što je kroz karijeru prošao uglavnom s usponima, a Kaliopi ga nazvala svojim estradnim bratom. Autor Miroslav Rus istaknuo je da su svi Tonyjevi problemi bili rezultat toga što je dobar čovjek, a Miro Buljan priznao da je on jedini pjevač kojeg je sam zvao da mu želi pisati pjesme.


U emisiju su se javili i Aki Rahimovski, Zoran Škugor, Guido Mineo, a posebno je bio emotivan susret Cetinskog i mladog pjevača Davida Temelkova. Naime, David je doputovao iz Makedonije kako bi upoznao Tonyja i zahvalio mu na podršci koju mu je dao u showu X factor. ‘Kad sam ga vidio na sceni, nisam mogao disati. Kao da se preko Davida odlučio javiti moj Toše ‘, rekao je Tony, koji si je za nastavak karijere poželio samo zdravlje.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts