Rujan 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Diana Viljevac predstavlja kolekciju torbi

unnamed

Neraskidiva je ljubav između žene i torbe. Svaka žena reći će Vam da je upravo torba najvažnija stvar koju svakodnevno odabire kada odlazi na posao ili večernji izlazak. Upravo jednu takvu savršenu torbu kojoj nijedna žena neće odoljeti osmislila je dizajnerica Diana Viljevac, koja sada uz svoju modnu liniju nudi i razne modele ženskih torbi. Svaki model je unikatan i limitiran i izrađen od birane i najfinije kože.

 

 

unnamed (6)
image-15103

 

Riječ je o visoko kvalitetnom domaćem modnom proizvodu koji je uistinu bezvremenski i koji je uvijek u trendu.  Upravo taj jedinstven model napravljen je da postane prepoznatljiv potpis branda. Radi se o jednom modelu ali nosiv na dva načina, ili s lancem preko ramena ili u ruci. Model torbe dolazi u nekoliko boja poput: zelena, plava, smeđa, boja pijeska, boja pudera, prljavo roza, plavo siva s kombinacijom zlatnog ili hladno sivog metala  i osvježit će svaku vašu odjevnu kombinaciju.

 

 

‘Nakon  5 godina rada, nekako je došlo samo od sebe da proširim ponudu. Uvijek sam kao tipično žensko bila luda za torbicama, te sam pomislila kako bi bilo dobro da napravim kvalitetnu žensku torbu koja je nosiva i u dnevnoj i svečanijoj varijanti.  Mjesecima smo radili prototipe i konstrukcijski rješavali probleme kako bi  torba bila savršena.  Mislim da se u ovom praktičnom i slatkom modelu mogu pronaći kako mlade djevojke tako i dame starije dobi.’ – izjavila je dizajnerica.

 

unnamed (3)
image-15104

 

 

Piše M.T Foto Jelena Balić

About The Author

Related posts