Ožujak 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Dea Maretić –prva pratilja na izboru World Top Model

Dea Maretić World Top Model

Dea Maretić, pobjednica izbora World Top Model Croatia 2015. koji se održao početkom listopada u Zagrebu,  NA SVJETSKOM IZBORU World Top Model osvojila je titulu prve pratilje - Top Model Europe. Izbor se održao 05.prosinca 2015 u hotelu Sheraton Parco de Medici u Rimu.

 

Dea Maretić World Top Model
image-41709

 

World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu i na kojem su se predstavnice 30 zemalja svijeta, borili za ugovor vrijedan 200.000€. On će se potpisati s jednom od vodećih svjetskih, modnih agencija – Major Model Management koja ima podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

 

Dea Maretić World Top Model
image-41710

 

Na natjecanju u Rimu je doista u velikoj konkurenciji hrvatska predstavnica Dea Maretić svojim stavom i profesionalnošću očarala međunarodni žiri kojim je predsjedao Guido Dolci, vlasnik modne agencije MAJOR model management iz Milana. U žiriju su bili predstavnici  modnih agencija iz nekoliko zemalja svijeta, dizajneri, osobe iz modnog svijeta.

 

Dea Maretić World Top Model
image-41711

 

Vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna  što je žiri prepoznao Deu kao vrhunskog modela  i sigurna je da je ovo samo poćetak njene uspješne karijere i da ce sigurnim koracima koracati rame uz rame sa mnogim priznatim i poznatim osobama iz sveta mode. Dea, iako je još uvijek jako mlada, posjeduje izuzetan talent, perspektivu, samopouzdanje, ženstvenost i posebnu ljepotu, uz  to se vrlo iskusno i sa dostojanstvom nosi  sa svim tim osobinama ne dozvoljavajući da joj bilo sta stane na putu ka uspjehu. Dea je članica modne agencije Talia model, koja joj je dala najveći vjetar u leđa, podršku i sigurnost u ovom poslu.

 

Dea Maretić World Top Model
image-41712

 

 Pobjednica World Top Modela je predstavnica Mexica –  Miriam Núñez

, a druga pratilja je predstavnica drzave Congo. 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts