Srpanj 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Davor Radolfi u društvu Ritmo Loca predstavio novi album ‘Poljubi me za sjećanje’!

Davor Radolfi Promocija_5_Foto by Hrvoje Banic

Davor Radolfi u društvu svojih vjernih pratitelja Ritmo Loca, ali i brojnih kolega, prijatelja i obitelji, promovirao je novi album ‘Poljubi me za sjećanje’.

Uz ugodno druženje i live svirku u jednom zagrebačkom restoranu, Davor je na najbolji mogući način predstavio 18 studijski album u izdanju Hit Recordsa, sastavljen od deset singlova nastalih u protekle četiri godine, te nekoliko starijih pjesama u malo drugačijim aranžmanima.

‘Popularna domaća glazba dijeli se na pop, rock, zabavnu …i Radolfija. Da ga nema imali bismo tri strane svijeta’, istaknuo je na promociji skladatelj i glavni urednik Hit Recordsa Miroslav Rus.

Davor Radolfi Promocija_1_Foto by Hrvoje Banic
image-42137

Davor Radolfi Promocija_4_Foto by Hrvoje Banic
image-42138

Pjesme koje se nalaze na albumu ‘Poljubi me za sjećanje’ napravljene su u aranžmanima latinoameričkih formi s elementima nove produkcije. Osim autorskih, na albumu je još jedna zanimljiva obrada pjesme ‘Ne diraj moju ljubav’, koja je mješavina latino i klapske pjesme na moj osebujan način. Na većini pjesama surađivao sam sa aranžerom i glazbenikom Tomislavom Modrićem, koji je sa mnom kao producentom dijelio viziju cijelog albuma. Predrag Martinjak također se pojavljuje u ovoj priči kao aranžer, koji je pjesmi ‘Da života imam dva’ unio dašak potpuno novog aranžmana. Osim Predraga, tu su još i Remi Kazinoti, Saša Valentić, te Željko Nikolin., ‘, rekao je Davor Radolfi.
Davor Radolfi i Miroslav Rus Foto by Hrvoje Banić
image-42139

Davor Radolfi Promocija_6_Foto by Hrvoje Banic
image-42140

Davor Radolfi Promocija_7_Foto by Hrvoje Banic
image-42141

Na albumu ‘Poljubi me za sjećanje’ Davor Radolfi ugostio je Klapu Maslina, na pjesmi ‘Božja Arija’, te Martu Nikolin i Tamburaški sastav Hrvatski sokol na pjesmi ‘Neka živim kako živim’, koji su svojom izvedbom spomenutim pjesmama dali posebnu čar. Na albumu svoje mjesto pronašle su i pjesme ‘Poljubi me za sjećanje’, ‘Ljube, ljubice moja ružice’, ‘S ljetom dolaziš i ti’, koje su posljednjih nekoliko mjeseci vladale radijskim eterima, kao i top listama.
Album ‘Poljubi me za sjećanje’ potražite u prodaji, u svim prodavaonicama dm-a, te u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka.
Piše D.T. Foto Hrvoje Banić

About The Author

Related posts