Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

David Temelkov u sjajnom društvu predstavio album prvijenac ‘Dišem za nas’!

David Temelkov_Promocija albuma Disem za nas_12_Foto Mario Drausnik

Jedan od predstavnika novog glazbenog vala, David Temelkov, u Zagrebu je održao promociju albuma prvijenca.

David Temelkov_Promocija albuma Disem za nas_14_Foto Mario Drausnik
image-177578

Od samog početka upečatljive solo karijere, uz puno rada, odricanja i ljubavi prema glazbi, rezultiralo je da David, u rukama ponosno drži album ‘Dišem za nas‘, u izdanju diskografske kuće Hit Records.

U odličnoj atmosferi i društvu obitelji, prijatelja, predstavnika medija, te brojnih kolega glazbenika, promocija albuma sastavljenog od brojnih hitova, održana je u prepunom Rebuy Stars Cabaretu. Prigodu za sjajnom pjesmom, druženjem i potporom, nisu propustili ni Miroslav Rus, koji autorski stoji iza većine pjesama sa ovog odličnog izdanja, Nikša BratošIgor Ivanović, Marko Vojvodić, pjevači, Ivan Zak, Sandi Cenov, Jure Brkljača, Marko Kutlić, Antonela Đinđić, Dino Petrić, Kristijan Rahimovski, Boris Rogoznica, te brojna druga poznata lica iz glazbenog i društvenog života.

Podršku mladom glazbeniku ali i Miroslavu Rusu, svojim dolaskom pružila je i Ljiljana Petrović, menadžerica Toše Proeskog, koja u jednom trenutku nije mogla sakriti suze.

David Temelkov_Promocija albuma Disem za nas_35_Foto Mario Drausnik
image-177579

Svima njima, David se zahvalio na sebi svojstven način, pjesmom.

Upečatljivim nastupom, okupljene je poveo na kratko glazbeno putovanje kroz novi album, a posebno emotivna bila je izvedba legendarne pjesme ‘Jovano, Jovanke’.

David Temelkov_Promocija albuma Disem za nas_24_Foto Mario Drausnik
image-177580

Uz pjesmu, David je svim suradnicima na albumu ‘Dišem za nas’, ali i potpori koju mu pružaju na njegovom životnom putu, zahvalio i posebnim priznanjima.

Svoj primjerak albuma prvijenca Davida Temelkova ‘Dišem za nas’, potražite već danas, online na hitmusicbox.com, kao i svim boljim prodavaonicama nosača zvuka i prodavaonicama dm-a.

David Temelkov_Promocija albuma Disem za nas_20_Foto Mario Drausnik
image-177581

Diskografska kuća Hit Records ovom prigodom od srca čestita Davidu Temelkovu na albumu prvijencu ‘Dišem za nas’!

Piše M.T Foto: Mario Draušnik

 

About The Author

Related posts