Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

David Lynch se povukao iz Twin Peaksa

article_big_1313418299David_Lynch

Prema najavi objavljenoj na njegovoj Facebook straniciDavid Lynch se povukao iz novih epizoda serije “Twin Peaks”. Lynch je napisao:

Dragi Facebook prijetelji, Showtime nije odustao od Twin Peaksa. Nakon 1 godine i 4 mjeseca pregovora, ja sam otišao, jer nisu nudili dovoljno novca da se scenarij napravi na način na koji ja osjećam da treba. Ovog vikenda počeo sam zvati glumce i javljati im da neću režirati epizode. Twin Peaks možda ipak oživi na Showtime-u. Obožavam svijet Twin Peaksa, i volio bih da su se stvari drugačije rasplele.

Kao što smo ranije javili, Lynch i Mark Frost dogovorili su da ožuve kultnu TV seriju koja se početkom 90-tih prikazivala svije sezone, i da ju prikažu u 2016. Prema prvim najavama, nova sezona događala bi se u današnje vrijeme, i sastojala bi se od devet epizoda koje bi se prikazale na Showtime-u. Ovime bi se ujedno obilježila i 25. obljetnica serije.

Sve epizode trebao je režirati Lynch, a on i Frost zajedno su trebali napisati scenarij. Frost je za časopis Variety izjavio da neće biti riječ o rimejku ili reboot-u: “to što je proteklo 25 godina bit će važan element zapleta.”

Originalna radnja vrtila se oko misterioznog ubojstva lijepe Laure Palmer, u malom izmišljenom gradiću u državi Washington.

Pogledajte trejler za sezonu Twin Peaksa iz 2016. koji je sam Lynch svojedobno podijelio:

 

 

Izvor: Pitchfork

About The Author

Related posts