Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Darija Mikulandra kakvu još niste vidjeli!

DARIJA MIKULANDRA_autor Zvonimir Pandza 2

Televizijska i radijska voditeljica Darija Mikulandra nikad nije bolje izgledala. Atraktivna Dubrovkinja zasjala je na ekskluzivnoj premijeri posljednje epizode popularne serije Igra prijestolja i naprosto oduševila odabrane uzvanike iz cijelog svijeta. Pohvale za besprijekornu liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i mlađe kolegice stizale su sa svih strana. Nesvakidašnja kreacija Matije Vuice sašivena posebno za ovu prigodu dodatno je istaknula Darijinu ljepotu u koju su potpuno zasluženo bili upereni svi pogledi.

Kreaciju Matije Vuice inspirirana Igrom prijestolja doista možemo nazvati pravim umjetničkim djelom, što potvrđuje činjenica da nije bilo uzvanika koji se nije poželio slikati s lijepom voditeljicom. Dariju i Matiju ne veže samo poslovna suradnja iz doba televizijskih produkcija već i prijateljstvo dugo 25 godina.

DARIJA MIKULANDRA_autor Zvonimir Pandza
image-163237

„Noseći Matijinu haljinu osjećam se zaista posebno, drugačije, poput kraljice, ratnice ili princeze. Nije slučajno što su hollywoodske zvijezde na ovogodišnjem Oscaru nosile upravo njene kreacije.“ – istaknula je Darija Mikulandra.

Uz brojne voditeljske angažmane, poput onog u emisiji sportsko- edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koju možemo pratiti na Sportskoj televiziji, Darija najavljuje i skorašnji početak šestog izdanja jedinog hrvatskog festivala na engleskom jeziku Midsummer Scene. Najpoznatije Shakespeareovo djelo Romeo i Julija od 21. lipnja do 5. srpnja po prvi put oživjet će na dubrovačkoj tvrđavi Lovrjenac i u 13 izvrsnih izvedbi dočarati nesretnu ljubavnu priču koju poznaje cijeli svijet. Čista ljubav obavijena mržnjom prastarih obiteljskih zavadi ovog ljeta vraća nas u prošli vijek i obećaje do sad nedoživljene trenutke uzbuđenja i emocija. Osim nove premijere Romea & Julije, Midsummer Scene priprema i druga događanja poput koncerta, cabareta, gostovanja, i Držića na engleskom jeziku. Festival je projekt Grada Dubrovnika i TZ Grada Dubrovnika, a u produkciji Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London.

Izvor V.B  Foto Zvonimir Pandža

About The Author

Related posts