Ožujak 24, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Daniela Gračan zna kako do vječne ljepote?

DGF_9741-2
 Riječki tim na čelu s četiri ljepotice ima odgovor!
Rane ili kasne dvadesete, tridesete ili četrdesete, svako desetljeće u životu jedne žene drugačije je. Već u ranim tridesetima tijelo se mijenja, koža na licu gubi kolagen i pravilna njega postaje apsolutni imperativ.
Daniela Gračan, Ivana Delač Đolo, Nikolina Miletić Minovska i Ema Gračan odabrane su kao ambasadorice estetskog centra Eternity iz Matulja jer izvrsno utjelovljuju ono što centar predstavlja te su snimile i novu beauty kampanju. Razni tretmani za njegu lica i tijela koji laskaju koži i blagodati preparata oduševili su ove četiri lijepe Riječanke, koje se opušteno prepuštaju u ruke dr.med.dent Vivian Jurković koja ih savjetuje kojim se tretmanima treba podvrgnuti u koje doba godine kako bi zadržale besprijekornost i mladolikost kože.
Daniela Gračan
image-126669

Daniela Gračan

 Ivana Delač Đolo
image-126670

Ivana Delač Đolo

Nikolina Miletić Minovska
image-126671

Nikolina Miletić Minovska

Ema Gračan
image-126672

Ema Gračan

Rezultat je vidljiv na fotografijama modnog fotografa Danijela Galića jer u bijelim bodyjima, koji su samo naglasili vitke linije i blistavost tena, nekadašnje missice Daniela Gračan (48) i Ivana Delač Đolo (38) te manekenke Nikolina Miletić Minovska (28) i Ema Gračan (18) predstavljaju prototip istinske ženske ljepote kroz različita desetljeća. Ema Gračan zajedno sa poznatom majkom već je bila angažirana na zajedničkim projektima stoga je još jedno snimanje za mamu i kći bilo pravo zadovoljstvo. Nikolini Miletić je ovo bilo prvo snimanje nakon što je rodila sinčića, a moramo priznati da nakon poroda izgleda bolje nego ikad.

Šminku potpisuje riječka make-up artistica Iva Berišić dok su za frizure bili zaduženi stilisti Studia Marcela.
Photo: Danijel Galić za Eternity
Styling: Vivian Jurković
Hair: Studio Marcela
Make-up: Iva Berišić
Piše D.T. Foto Danijel Galić

About The Author

Related posts