Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Danas najveći holivudski zavodnik karijeru je počeo ulogom u hit seriji; evo kako je prije 33 godine izgledao Brad Pitt

Brad Pitt

Otkako je 2. travnja 1978. počela s emitiranjem, sve do 1991. godine, kada je otišla u televizijsku povijest, svojom je pričom serija ‘Dallas’ držala milijune diljem svijeta prikovanima za male ekrane.

Radnja je pratila članove obitelji Ewing, na čelu s glavom obitelji Jockom Ewingom (John Ross), osnivačem naftne kompanije, koji se u prošlosti posvađao sa svojim prijateljem i poslovnim partnerom Diggerom Barnesom i oteo mu ne samo udio u naftnoj kompaniji, već i djevojku Ellie (Barbara Bel Geddes). Njihov najmlađi sin Bobby (Patrick Duffy) oženio je Barnesovu kćer Pamelu (Victoria Principal), a njihov odnos postao je okosnica serije.

Brad Pitt.png3
image-181503
 

No u ovoj našoj priči cijela je ta radnja manje zanimljiva kada se zna da se u četiri epizode, u ulozi zavodnika Randyja, pojavio Brad Pitt, i to kao dečko Shalane McCall, koja je glumila Charlie, kćerku Jenne Wade (Priscilla Presley).

Iako je to bilo na početku njegove karijere, već je tada sve upućivalo na to da će Brad Pitt postati svjetska zvijezda jer je uz izgled imao i neviđen talent. U doba kada je dobio priliku u ‘Dallasu’ Pitt je imao 23 godine, a veza s malih ekrana s tada 15-godišnjom Shalane preselila mu se i u stvarni život.

Ljubav nije bila dugog vijeka, no još uvijek postoje i zajedničke fotografije sa službenog snimanja fotografkinje Kathy Amerman.

Izvor tportal.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts