Rujan 20, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike

Donatella Versace_Instagram

Talijanska dizajnerica koja stoji na čelu jednog od najvećih modnih carstava današnjice Donatella Versace uskoro će proslaviti svoj 65. rođendan, a unatoč tome što se približava sedmom desetljeću svojim izgledom ne prestaje privlačiti pažnju javnosti i zbog toga je česta tema medija.

Današnji izgled, koji je rezulatat brojnih estetskih operacija i korekcija, priskrbio joj je nadimak “kraljice plastičnih operacija”, a nekadašnja prirodna ljepotica danas uglavnom izaziva čuđenje pa čak i zgražanje mnogih.

 

Donatella Versace_Instagram
image-186781

 

Pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i lice smjestili su ju na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s operativnim zahvatima. Svemu je pridonio i buran život koji je vodila, danonoćno partijanje i zabave s puno alkohola, droge i opojnih sredstava doveli su ju čak i do nekoliko psihičkih slomova.Donatella se na vrhu modnog carstva kuće Versace našla 1997. godine nakon što je na njezinog brata Giannija počinjen atentat u Miamiju. Ona je, zajedno s kćeri Allegrom, uspjela održati bratovo nasljeđe na nogama, štoviše i pokoriti modni svijet čijim su se kreacijama divili i još uvijek dive brojni modni kritičari.

 

Izvor dnevnik.hr Foto Instagran

About The Author

Related posts