Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Daleko od glamura kraljevskog dvora, otac Meghan Markle čezne za unukom: “Da su me zvali, došao bih”

Thomas Markle

Thomas Markle (77), otuđeni i odbačeni otac vojvotkinje od Sussexa, lijepe Meghan Markle, navodno je duboko ožalošćen što ga njegova kći još uvijek u potpunosti ignorira i ne želi ga u svom životu.

Nakon subotnjeg krštenja malenog Archiea, kojemu je prisustvovala gotovo cijela kraljevska obitelj i Meghanina majka Doria, Thomas je otvorio srce medijima i rekao kako “bi i on došao” – da su ga pozvali. Ali nisu.

Ožalošćeni Thomas i ovom je prilikom ostao izbačen iz obiteljskog kruga svoje kćeri, no to zapravo i nije začuđujuće s obzirom na to da nikada nije ni upoznao princa Harryja, a nije bio na vjenčanju svoje kćeri niti je s njom u kontaktu. Naime, lijepa vojvotkinja izrazila je nakanu da svog prvog sina zaštiti od svoje toksične obitelji pa ih malenom Archieu i sebi ne pušta ni blizu.

princ Harry i Meghan Markle
image-167282

Thomas Markle naglasio je kako osjeća da bi bio dobrodošao na krštenju jer je i sam od djetinjstva član Anglikanske Crkve.

“Postao sam ministrant sa 12 godina, a s 14 sam postao punopravni član Kraljičine Crkve, a Archie je moj unuk, tako da je logično da bih uživao u tome da sam bio prisutan na krštenju i poželio svom unučiću sreću i blagoslov u životu”, rekao je Thomas.

Meghan Markle odlučila je svog oca izbaciti iz svog života nakon što je otkriveno da je sudjelovao u namještanju paparazzi fotografija, a iako je njezina polusestra Samanthapokušala krivnju prebaciti na sebe – odnos Meghan i Thomasa nije se popravio.

Tako je Archie kršten u intimnom krugu 25 članova kraljevske obitelji, a krstio ga je nadbiskup Canterburyja. Od Meghanine obitelji, samo je njezinoj majci Dorii bilo dopušteno prisustvovati svečanosti.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts