Listopad 18, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Crvena i roza: trendi kombinacija s kojom nećete pogriješiti!

Topshop

Kada govorimo o modi, možemo se složiti kako se trendovi mijenjaju velikom brzinom te kako je povratak nekih starih sasvim normalna pojava. Color-blocking upravo je jedan takav trend koji je ponovno zaživio i osvojio brojne svjetske trendsetterice, a radi se o kombiniranju dvije potpuno suprotne boje, odnosno boje za koje bismo rekli da nikako ne pašu zajedno.

Crvena boja je boja koja dominira i privlači posebnu pozornost, odiše samopouzdanjem, naglašava ženstvenost te ništa ne prepušta slučaju, dok ružičasta s druge strane, odiše nježnošću, romantikom i vječnom zaigranošću.

No kada spojimo te dvije, na prvi pogled nespojive boje, kao rezultat dobit ćemo sjajnu i upečatljivu kombinaciju koja će u sebi prožimati notu elegancije, senzualnost te romantike, a upravo to je sinergija koju želimo postići u apsolutno svakoj odjevnoj kombinaciji. Kombinacija crvene i roze boje dolazi u nekoliko varijanti, pa tako možete kupiti zasebne komade obje boje te ih kombinirati ili ipak nabaviti haljine ili suknje koje već dolaze u kombinaciji navedene dvije boje.

Ono na što valja obratiti pažnju prilikom color-blockinga su nijanse, odnosno kombinirate li u svom outfitu dva odjevna predmeta iste boje i jedan suprotne, ona dva koja dolaze u istoj boji moraju biti gotovo identičnih nijansi jer u protivnom kombinacija može izgledati nezgrapno, a to definitivno nije nešto što želimo.

Ako ste početnik u ovakvoj vrsti kombiniranja odjeće, nikako ne možete pogriješiti odabere li haljinu u crvenoj boji i pink salonke, a jednom kada savladate nijansiranje, vjerujte da će vam ovaj stil postati jedan od najdražih i najzanimljivijih, stoga kako bismo vas potakli na eksperimentiranje, u nastavku smo izdvojili komade koji će se sjajno uklopiti u color-blocking, a na vama je da osmislite kako.

 

 

Izvor Fashion.hr  Foto Topshop, Reserved, H&M, Zara, Net-a-Porter  

About The Author

Related posts