Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Cro A Porter – Severina plijenila pogledima

img2239_840_472

Sinoć je u hali zagrebačkog Jadran Filma u četvrtak 26. ožujka je otpočeo dvadeset i peti po redu Cro A Porter. Prvu su večer ovog, sada dvodnevnog modnog događanja, obilježile kreativne vizije čak dvanaest domaćih dizajnera podijeljene u dva bloka. Večer je obilježilo mnoštvo poznatih lica, među kojim je najviše plijenila Severina.

 

img8865_840_472

 

Pjevačica je za ovu priliku odabrala naizgled klasičnu kombinaciju, no začinivši je zanimljivim detaljima po običaju se isticala u mnoštvu. Crna čipkasta haljina s potpisom Matije Vuice na Severini je izgledala izrazito ljupko, a dodaci poput Charlotte Olympia sandala, efektnih Dolce & Gabbana dokoljenki te Marc Jacobs torbice ovu su kombinaciju učinili zanimljivom i zaigranom. Kosa podignuta u šarmantnu punđu i svjež proljetni make up sjajno su zaokružili priču kojom je Severina pokazala kako na pomalo nekonvencionalan način nositi malu crnu haljinu.

 

 Jučerašnju je modnu predstavu obilježilo dvanaest kolekcija, a u zbiru iskusnih modnih veterana i nekolicine entuzijastičnih mladih i talentiranih nada, našli su se Matija Vuica, Tatjana Pantoš, Anthony Avangard, Katarina Džale, Mario Vijačkić i XD Xenia Design u prvom te duo Kliškinić i Šabarić, Tomislav Bahorić, Etna Maar, Iva Karačić, Vedrana Mastela i Boris Pavlin u drugom bloku.
840_840_472
Izvor Fashion.hr
Foto: Goran Matijašec i Jure Perišić

About The Author

Related posts