Lipanj 02, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Colonia uz bok svjetskoj glazbenoj zvijezdi!

Colonia_SBP

Grupa Colonia koja je preko dva desetljeća poznata po prepoznatljivom zvuku i originalnom rukopisu autora i producenta Borisa Đurđevića, ušla je u povijest kao najpopularnija dance grupa u regiji, a sada stiže i novo priznanje.

Colonia_2
image-175291

S velikim uzbuđenjem najavljujem da 30. listopada u Areni Stožice binu dijelim s legendarnim Scooterom! Da čujem partijaneri, tko dolazi?“, objavila je pjevačica Ivana Lovrić pomno čuvanu tajnu na svom Instagram profilu.

Ivana Lovrić_Colonia_SBP
image-175292

Naime, Colonia će biti dio velikog spektakla u Ljubljani povodom kojeg će nastupiti svjetska dance zvijezda 90-tih Scooter i dance zvijezde iz regije poput ColonijeKarme, Mambo KingsaKingstonaFlirrta4fun, ali i slovenske pjevačke legende kao što su Jan PlestenjakAnja Rupel i Miran Rudan.

 

Colonia_SBP
image-175293

“Veseli me ponovno biti dio eventa DeeJay Time Back In Time na kojem smo prvi put nastupili davne 1999. godine s pjesmom Sve oko mene je grijeh! Jedva čekamo nastup u Areni, a pošto često nastupamo u Sloveniji, osjećat ćemo se kao kod kuće!“, rekao je Boris Đurđević.

Eh da mi je netko rekao kad sam bila klinka da ću nastupat sa Scooterom, ne bih vjerovala. Imam pozitivnu tremu!”, dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su na www.eventim.si

Back in Time_Colonia
image-175294

Piše M.T Foto  Colonia/Srećko Rundić

About The Author

Related posts