Kolovoz 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Colonia u Vodice stiže s “Tragovima”

Colonia

Grupa Colonia je status jedne od najboljih dance grupa na ovim prostorima potvrdila još jednim ljetnim singlom. Pjesma “Tragovi” koja već tjednima osvaja domaće top ljestvice dobila je i svoju video verziju.

Glazbu i aranžman za pjesmu s kojom će se Colonia predstaviti idućeg tjedna na CMC festivalu potpisuje Boris Đurđević, a tekst Valerija Đurđević. Spot su snimali u Bjelovaru na gradskom bazenu, a režiju i scenarij potpisuje Darko Drinovac.
“Uvijek je zadovoljstvo raditi s Indirom i Borisom. Oni su profesionalci, ništa im nije teško odraditi na snimanju, a Indira je čudo! Uvijek ima energije za ponoviti kadar, ako treba i bezbroj puta! Tema spota je jedna ljetna romansa, dobar provod, ležernost ljetne priče”, rekao je redatelj Darko Drinovac.

Kostime za spot dizajnirala je modna dizajnerica Kristina Burja, frizuru potpisuje salon Renata, a make up Lada Mitrašinović.

“Atmosfera na snimanju bila je fantastična! Pjesma govori o ljetnoj ljubavi, prolaznosti i tragovima koji ostaju u nama. Darko je ponovo odradio odličan posao ali i cijela ekipa koja je sudjelovala ispred i iza kamere!”, ispričala je Indira koja je blistala na snimanju.

Više informacija o CMC festivalu pronađite na stranici: www.cmcfestival.com.hr ili Facebooku: https://www.facebook.com/CMCmusicfestival

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts