Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Colonia objavila pjesmu na španjolskom jeziku!

Colonia SBP

Otkako je grupa Colonia prije dvije godine predstavila novu pjevačicu Ivanu Lovrić, ne prestaju iznenađenja i novosti iz studija grupe koja je poznata po postavljanju novih trendova na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni. Ovih dana iznenadili su obožavatelje i objavili španjolsku verziju svog posljednjeg singla “Bésame” čiji su spot nedavno snimili u Barceloni.
“Španjolska verzija je vani! Prvi put sam sudjelovala u nastanku teksta i to baš na španjolskom.”, ponosno je objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

“Ivana, vatrena si!”
“Predobra pjesma, podsjećaš na Shakiru.”
“Nemam riječi, luda pjesma, grupa sve bolja i bolja!”

Ovo su prve reakcije obožavatelja na spot koji možete pogledati u nastavku;

 

 

 

 

A da je objavljivanje pjesme na stranom jeziku itekako dobar potez, pokazalo se protekli vikend na koncertu grupe Colonia u Medulinu na kojem su, osim domaćih obožavatelja, prisustvovali i turisti iz Nizozemske koji su apsolutno poludjeli za zvukom Colonije.
“Kad hrpa Nizozemaca pjeva ‘Najbolje od svega’ onda znate koliko je sati!”, radosno je s obožavateljima ovo iskustvo na Instragramu podijelila Ivana Lovrić.
Ovoga ljeta Colonia ima užurbani radni tempo pa rijetko stignu odmoriti i uživati u moru i sunčanju.

 

Colonia SBP
image-167474

 

 
“Zaključao sam studio i idem napokon na odmor, nakon izuzetno napornog rada što u studiju, što na terenu. Pjesma mi se popela na vrh glave jer smo snimili i englesku verziju, tako da od sada planiram sa suprugom Valerijom slušati samo zrikavce i šum valova negdje daleko od svih.”poručio je autor i producent Boris Đurđević.
“Ove godine mi je ljeto počelo jako rano i to u Barceloni. Puno se radilo, ali i uživalo. Definitivno planiram nastaviti u tom tonu, a obzirom da imamo koncerte duž cijele obale neće baš biti teško naći vrijeme i mjesto za uživanje”, zaključila je uvijek nasmijana i vedra Ivana Lovrić.

 

 

piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts