Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Coldplay predstavljaju “Champion of the World”

Coldplay

Ponekad se moramo vratiti na početak kako bismo vidjeli gdje smo. Pjevač grupe Coldplay, Chris Martin vratio se tako u školske klupe u novom videospotu za pjesmu “Champion of the World”.

Novi video sniman je u Los Angelesu pod redateljskom palicom francuske filmašice Cloé Bailly i predstavlja portret dječaka koji proživljava teško djetinjstvo, ali pronalazi utjehu u glazbi i svijetu mašte, a utjelovio ga je frontman grupe Coldplay.

“Video govori o toj čarobnoj moći koju djeca posjeduju da se isključe iz stvarnosti i uskoče u svoj vlastiti svijet.”, otkriva Cloé Bailly, redateljica novog spota.

Coldplay – Champion Of The World (Official Video)
Nakon singlova “Orphans”, “Arabesque”, “Everyday Life”, “Daddy” i “Cry Cry Cry”, britanska rock četvorka Coldplay predstavila je tako najnoviji singl “Champion of the World” s hvaljenog, osmog studijskog albuma “Everyday Life”.
Dvostruki album “Everyday Life”, kojeg čine dva konceptualna djela “Sunrise” i “Sunset”, objavljen je krajem listopada putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji uradak dosad, a trenutno se nalazi u Top 5 najprodavanijih inozemnih albuma u Hrvatskoj.  Šesnaest dirljivih, intimnih pjesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vjere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promjena, policijske brutalnosti, itd.
Album “Everyday Life” možete nabaviti u Dancing Bear prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku te putem Dancing Bear web shopa (LP izdanje i CD izdanje). Coldplay pratite na njihovoj službenoj stranici, Facebooku i Instagramu te slušajte na digitalnim platformama putem sljedeće poveznice.
 Izvor V.B Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts