Rujan 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

CMC TV emitira američki show Tatjane Matejaš – Tajči

unnamed (11)

CMC televizija započela je s emitiranjem Tajčinog tjednog Talk showa “Buđenje u Americi” u tri termina: ponedjeljkom u 20 sati, četvrtkom u 00:15 i nedjeljom u 9 sati ujutro.

Tajčin show dostupan je američkoj publici preko 24 kablovskih televizijskih postaja, a od veljače je svakog tjedna bio predstavljen u okviru Tajčine kolumne na popularnom portalu Huffington Post.

“Moja emisija je namijenjena publici koja voli inspirativne i pozitivne priče jednostavnih, ‘običnih’ ali izuzetno jakih ljudi”, napisala je Tajči fanovima na svojoj Facebook stranici. CMC TV će emitiranjem, ali i hrvatskim prijevodom, približiti te priče i domaćoj publici u regiji ali i u inozemstvu gdje je CMC TV izuzetno popularan.

“Posebno mi je drago, i posebno sam zahvalna što je uredništvo prepoznalo vrijednost ove emisije, unatoč tome što ona nema uobičajene sastojke ‘recepta gledanosti. Ako vam je dosta loših vijesti i programa koji u vama stvaraju nemir i stres, ova emisija će vam biti kao kad sjednete na kavu s prijateljem koji vas zna ohrabriti i vratiti vam nadu i dobru energiju”, rekla je Tajči. “Pogledajte show i budite dio buđenja… ne samo u Americi… nego u čitavom svijetu. Priče u ovoj emisiji služe kao “budilica” svima koji se žele probuditi iz nekog lošeg sna koji nas muči, a iz kojega nam se čini da se sami ne možemo izvući.”

unnamed (12)
image-26938

Tajčin talk show sniman je u minimalističkom stilu non-scripted reality emisija – kako bi podržao poruku emisije – autentičnost, iskrenosti prema sebi i svijetu, te spremnost na život sa smislom. Emisije se snimaju na različitim lokacijama, obično u prostoru koji dočarava gosta i njegovu priču. Svaka emisija ima i kratki glazbeni segment povezan s tematikom.

Medu Tajčinim gostima su Lucinda Ruh, prvakinja umjetničkog klizanja; Violeta Grgich, suvlasnica poznate vinarije Grgich Hills Estate; Lew Ross, vlasnik skateboard tvrtke Fickleboard; Calvin LeHew, milijunaš i poduzetnik iz Nashville-a i Joe King Kirin, glazbeni umjetnik i life coach iz Chicaga.

Vise o Tajčinoj emisiji pronađite na portalu www.wakingupinamerica.net i u Facebook grupi WakingUpRevolution.

Piše D.T Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts