Rujan 19, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Cipele s potpeticom koje će obilježiti proljeće

Zara cipele
Iako se trenutno nalazimo u periodu u kojem se svaki dan iznova najavljuju nova zahlađenja, povremeni izlazak sunca sasvim je dovoljan da potakne naša maštanja o polijeću i nešto ljepšem vremenu, a to razmišljanje prate i outfiti koje jedva čekamo prošetati gradom. Ono čemu se najviše veselimo su i novi modeli cipela koji tako lako pružaju našem izdanju ono nešto, a ovoga puta je riječ o jednostavnim i elegantnim cipelama s block potpeticom!

Cipele s block potpeticom godinama su bile dio poslovnog ormara i dnevnih kombinacija, budući da unose potrebnu dozu elegancije dnevnom i poslovnom looku. No, ono što posebno volimo kod ovog modela jest njegova udobnost, na što je poprilično važno obratiti pažnju budući da smo cijeli dan u pokretu. Bitno niža i stabilnija potpetica od uobičajenih cipela postala je s vremenom sastavni naših outfita, koji sjajno prate brzi životni tempo kao i brojne obaveze.

Ovakav model cipela možete kombinirati na razne načine, od laganih odijela za poslovne prigode, pa sve do traperica i klasične T-shirt majice, koju uvijek možete dodatno upotpuniti nakitom ili nekim drugim upečatljivim detaljima. Također modnu inspiraciju će u ovom modelu pronaći ljubiteljice klasike i jednostavnost, u nešto neutralnijim bojama i klasičnim siluetama, dok će potrebu za isticanjem ostvariti modeli koje krase aktualni trendovi. Upravo takav model cipela osvanuo je na policama brenda CCC Shoes & Bags, a na vama je samo da izaberete boju koja će se najbolje uklopiti u vaš modni izričaj!

CCC Jenny Fairy (179 kn)

About The Author

Related posts