Lipanj 07, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Cijeli stadion na poljudu na utakmici Hrvatske i Mađarske pjevao pjesmu Miše Kovača

Miso_Kovač_foto_Boytronic

Hrvatska nogometna reprezentacija uspješno grabi ka Euru 2020. godine i na jučerašnjoj utakmici u Splitu uvjerljivo je pobijedila reprezentaciju Mađarske 3:0. Poseban trenutak na Poljudu bio je kada je cijeli stadion zapjevao pjesmu Miše Kovača ‘Poljubi zemlju’. Nije tajna da Vatreni obožavaju Mišu Kovača, mnogo puta do sada u svlačionici prije početka neke utakmice igrači su slušali upravo Mišine pjesme, a sada je i cijeli Poljud zapjevao kultnu pjesmu legende hrvatske estrade čiji koncert u zagrebačkoj Areni je sve bliži. Ostalo je još svega dva tjedna, a ako još niste nabavili svoju ulaznicu, sad je krajnje vrijeme jer su donje tribine odavno rasprodane. U prodaju su puštene posebne VIP ulaznice na parteru te dio ulaznica gornjih tribina.

 

Miso_Kovač_foto_Boytronic
image-174414

 

 

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu ‘Samo nas nebo rastavit može’ 26. listopada u Areni Zagreb.

 

Ulaznice za zagrebački koncert Miše Kovača ne smijete propustit. Budite dio povijesti i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava Eventim: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/miso-kovac-i-prijatelji-zagreb-arena-522469/event.html

 

Piše M.T Foto Boytronic

About The Author

Related posts