Kolovoz 13, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Chris Martin i Gwyneth Paltrow se napokon razvode

article_big_142830442010268971_1469021383314991_1536141245_n

Iako smo mislili da su njih dvoje odavno krenuli svako na svoju stranu, Chris Martin i Gwyneth Paltrow tek sada su službeno podnijeli zahtjev za razvod.

Par inače vodi zasebne živote skoro godinu dana, i premda su ostali u dobrim odnosima, tek su sada odlučili i pravno okončati voj brak.

Tako su frontmen Coldplaya i poznata glumica Gwyneth Palttrow početkom travnja angažirali odvjetnike koji bi trebali sporazumno raspodjeliti njihovu imovinu vrijednu osamdeset milijuna funti, dok će oboje zajedno voditi računa o svojoj djeci po imenu AppleMoses.

 

 

 

Ironično ili ne, tek ova vijest stiže u trenucima kada su Martin i Paltrow zajedno u Meksiku, na odmoru s djecom, piše The Mirror.

“Ovo je kraj njihovog braka, ali ne i njihovog prijateljstva. Razišli su se prije godinu dana, trudili se da sačuvaju brak, ali sada znaju da im je bolje kada su razdvojeni”, tvrdi neimenovani izvor. “Odmor u Meksiku organiziran je najviše zbog djece i tako će raditi i u budućnosti, ali ne kao bračni partneri već kao prijatelji”.

Tokom proteklih godinu dana Martin je bio povezivan s Kate Hudson i Jennifer Lawrence, dok je Paltrow viđana s producentom serije Glee Bradom Falchukom.

 

 

 

Izvor The Mirror Foto Instagram

About The Author

Related posts