Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Charlize Theron i komičar Seth Rogen u hit komediji za koju se priča da je “obrnuta” Zgodna žena

Zavedi me ako možeš Charlize Theron, Seth Rogen Foto SBP

Redatelj hit filmova Susjedi iz pakla i Zalomilo se, Jonathan Levine, donosi novu, drugačiju hit komediju. U glavnim ulogama su na oko nespojivi, dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron i komičar Seth Rogen. Ovo nije još jedna tipična romantična komedija, već pametna, moderna, svježa i pomalo rubna, jer svi vole vjerovati da je nemoguće ipak moguće. Već sada se priča da je ovo “obrnuta” Zgodna žena.

 

Zavedi me ako možeš Charlize Theron, Seth Rogen Foto SBP
image-158590

“Željeli smo snimiti film koji prikazuje političku stvarnost u kojoj živimo”, rekao je Rogen, “a istovremeno napraviti nešto što je vrlo ugodno, zabavno i privlačno širokoj javnosti, publici koja voli moje filmove.”

 

Zavedi me ako možeš Seth Rogen Foto SBP
image-158591

Charlotte Field (Charlize Theron) jedna je od najutjecajnijih žena na svijetu. Pametna, sofisticirana i ostvarena, ona je moćni diplomat s talentom za…dobro, uglavnom sve. Fred Flarsky (Seth Rogen) je daroviti i slobodoumni novinar s afinitetom za nevolje. Njih dvoje nemaju ništa zajedničko, osim što je ona bila njegova dadilja i prva simpatija. Kad se Fred neočekivano ponovno poveže s Charlotte, šarmira je svojim samodopadnim humorom i uspomenama na njezin mladenački idealizam. Dok se priprema za kandidaturu za predsjednicu, Charlotte impulzivno angažira Freda da joj piše govore, što je uznemirilo njezine pouzdane savjetnike. Kao riba na suhom u Charlottinom elitnom timu, Fred nije spreman za njezin glamurozni stil života u središtu pozornosti. Međutim, iskre lete, a kemija između njih uzrokuje brojne romantične situacije diljem svijeta i niz neočekivanih i opasnih incidenata.

Zavedi me ako možeš Charlize Theron Foto SBP
image-158592

“Za nekoga kao što je Fred Flarsky, izlazak s Charlotte je skoro kao da izlazi s princezom”, primjećuje Rogen.  „U Americi su političari poput plemstva.“

 

Zavedi me ako možeš Seth Rogen Foto SBP
image-158593

 

 

”Postoji veliki yin i yang među njima, no podsjećaju jedno drugo na ono što uistinu pokreće njihove ideale.”, Theron

Ovo je rijetka moderna komedija koja se odvija na vrućim lokacijama svijeta od New Yorka i Washingtona do Francuske, Švedske, Argentine, Japana i Filipina…te od služenih večera na državnom nivou do eksplozivnih državnih udara.

 

Zavedi me ako možeš Charlize Theron Foto SBP
image-158594

Uz Rogena i Theron u filmu glume: Alexander Skarsgard, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel i Randall Park.

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte od 2. svibnja, a do tada uživajte u traileru:

 

 

piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts