Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Čega će se Meghan morati odreći nakon udaje?

Meghan Markle screenshot

Kada Meghan Markle službeno postane članica kraljevske obitelji, na neke će stvari morati zaboraviti.

Naime, Meghan je bila vrlo aktivna na Instagramu na kojem je često objavljivala fotografije iz svog privatnog života. No, od travnja prošle godine nije objavila ništa i očito se već tada počela privikavati na neki novi život.

Kada postane Harryjeva supruga, bit će dostupna tek na službenom profilu kraljevske obitelji koji se zove Kensingtonska palača.

Meghan će se morati odreći puno toga i kada je u pitanju moda. Naime, neće smjeti nositi prozirnu i oskudnu odjeću niti izlaziti u javnost bez prozirnih najlonka. Ni cipele na punu petu nisu baš poželjne jer ih kraljica Elizabeta ne voli.

Glumica će morati zaboraviti i na velike torbe. Moći će nositi tek ručne torbice koje svakoj kombinaciji daju dozu elegancije.

Tamni i kričavi lakovi za nokte također ne dolaze u obzir. Poznato je da kraljica i Kate Middletonveć godinama nose istu nijansu svijetloružičastog laka za nokte.

Postoje i neka pravila ponašanja kojih će se morati pridržavati. Svaki put kada sjedne, noge mora zakriviti i spojiti, a ne prebaciti ih jednu preko druge jer bi joj se u tom slučaju moglo nazirati donje rublje.

Za stolom ne smije sjesti gdje poželi – red sjedenja u prostoriji ili za stolom u kraljevskoj obitelji se poštuje stoljećima i idem prema redu za prijestolje.

Može zaboraviti i na davanje autograma. Ako ju obožavatelji zamole da im se negdje potpiše, morat će ih ljubazno odbiti. Naime, članovima kraljevske obitelji nije dozvoljeno dijeliti autograme zbog straha da bi se njihov potpis mogao krivotvoriti.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

 

About The Author

Related posts