Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Cate Blanchett novinaru: To je tvoje je***o pitanje?

article_big_1427539935cate

Oscarovka Cate Blanchett prethodnih dana provirala je novi film “Pepeljuga” u svojoj rodnoj Australiji. Ali jedan od zakazanih intervjua nije prošao baš najbolje…

Disneyeva prva igrana filmska “Pepeljuga” ovog mjeseca je osvojila kina širom svijeta. Za glumicu Cate Blanchett, koja u filmu igra zlu maćehu, to podrazumijeva i brojne promotivne aktivnosti vezane uz film.

Tako je ovog tjedna ona boravila u rodnoj Australiji gdje je svakodnevno odgovarala na najrazličitija pitanja novinara, uglavnom vezana uz film. Međutim, novinar Jonatan Hyla uspio je iznenaditi glumicu nizom besmislenih pitanja…

 

 

Razgovor za emisiju “The Project”, koja se emitira na  Channel Ten, Jonathan je počeo komentarom kako je trebao donijeti pivo na intervju: “Htio sam donijeti nekoliko piva. Izgledate mi kao tip osobe koja bi sad rado otvorila pivo i brbljala sa mnom”, rekao je on glumici, na što mu je ona  odgovorila: “Ovo nije počelo najbolje, ja ne pijem pivo…”

Oboje su odlučili dati intervjuu drugu šansu, ali je Jonatan i nju prokockao pitajući glumicu kako je uspejla staviti uzicu mačku Luciferu u filmu, s obzirom na to da on nikako ne uspijeva isto učiniti mački svoje djevojke.

Cate očigledno više nije htjela razgovarati s njim…

“Stvarno?”, začuđeno je upitala. “To je tvoje pitanje? To je tvoje je***o pitanje?”

I intervju je završen po kratkom postupku.

 

 

Izvor: Time

About The Author

Related posts