Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brzi i žestoki 7 među najgledanijim filmovima svih vremena

article_big_1423219893fast_furt5ious_7

Brzi i žestoki 7 ostali su najpopularniji među američkim kino gledateljima ovog vikenda

Filmska franšiza o jurećim automobilima zaradila je tijekom vikenda malo više od 29 milijuna dolara. Time se ukupna zarada ovog filma u SAD-u popela na 294 milijuna, dok je u međunarodnoj distribuciji zaradio 1,15 milijardi, čime je prema podacima Varietyja na sedmom mjestu popisu filmova s najvećom zaradom svih vremena.

Film krasi i zvjezdana glumačka postava koju, među ostalima, čine Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Elsa Pataky, Kurt Russell i Luke Evans. To je ujedno i posljednji film u kojem je glumio Paul Walker, koji je u studenome  2013. poginuo u prometnoj nesreći.

Drugo je mjesto u svom debitantskom pohodu na kino blagajne s zaradom od 24 milijuna zauzeo Paul Blart: Mall Cop 2. Komedija u kojoj glumi Kevin James i dogodovštinama smotanog zaštitara koji pokušava uživati u godišnjem odmoru u Las Vegasu. Film, u produkciji Adam Sandlerove Happy Madison Productions, je snimljen za 30 milijuna dolara.

Unfriended, još jedan debitant, zauzeo je treće mjesto sa zaradom od oko 16 milijuna dolara. Radi se o horror trileru u kojem skupina online chat prijatelja doživi neugodna iskustva nakon komunikacije s natprirodnom silom koja koristi profil njihovog mrtvog prijatelja.

Izvor: film-news.co.uk

About The Author

Related posts