Rujan 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bruce Jenner – Ja sam žena, nisam više želio živjeti u laži!

bruce-jenner

Bivši olimpijac koji je osvojio zlatnu medalju u dekatlon 1976. godine, a zadnjih godina postao zvijezda reality showa ‘Keeping up with the Kardashians’ kao očuh sestara Kardashian i suprug njihove majke, doimao se kao ‘mačo muškarac,’ a nerijetko i kao jedini glas razuma u toj obitelji, poznatoj po sklonosti skandalima.

Ali, Jenner je sinoć u vrlo emotivnom intervjuu za televizijsku mrežu ABC potvrdio sve glasine, i odlučio progovoriti o svojim razlozima za taj potez.

– Uvijek sam bio zbunjen oko svojeg spolnog identiteta, objasnio je Jenner novinarki Diane Sawyer u intervjuu koji je trajao dva sata, i bio isprekidan činjenicama o transrodnoj zajednici.

– Djeci sam svoju promjenu objasnio ovako: Osjećam se kao da me stvorio Bog koji je rekao ‘Hej, hajdemo mu dati dušu žene i vidjeti kako će se nositi s time.’

– Zarobljen – mrzim tu riječ – djevojka zarobljena u tijelu muškarca. Mrzim tu terminologiju. Ja sam saj. Ja sam osoba, i to sam ja … Moj je mozak više ženski nego muški. Ljudima je to teško razumijeti, ali to je ono što moja duša jest, rekao je Jenner.

Jenner je objasnio kako je odlučio progovoriti o tome jer nije više htio živjeti u laži, ali i zato jer istinski želi pomoći ljudima da se educiraju.

– Ovo što radim će pomoći ljudima. I mi ćemo promijeniti svijet. Iskreno vjerujem u to, rekao je.

Novinarki je objasnio i da će to biti njegov zadnji intervju pod imenom ‘Bruce,’ te da će se u budućnosti predstavljati kao osoba koju za sada zove ‘ona.’

 

 

Izvor ABC TV Foto Screnshoot

About The Author

Related posts