Kolovoz 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brojni poznati na svečanom otvorenju nove zagrebačke gastro oaze Miki’s

Josipa Pavicic, Miki Balent, Anton Bresic

Nova zagrebačka gastro oaza Miki’s već je na samom svečanom otvorenju pokazala zašto će biti nova omiljena destinacija Zagrepčana i njihovih gostiju. U slavljeničkom raspoloženju gostima su poslužene brojne delicije, a svi su s velikim oduševljenjem razgledali izvrsno uređen prostor ovog novog mjesta.

Josipa Pavcic, Ankica Dobric
image-157449

Miroslav Miki Balent, Nedjeljko Mikac Cak
image-157450

Marija Cvitanovic, Miki Balent
image-157451

Luna Valas, Damjan Lebos
image-157452

Legendarni glazbenik Goran Bare oduševljen rock glazbom čak je i zaplesao dok je glazbenica Alka Vuica u društvu prijateljica razgledavala uspomene – eksponate iz kluba Gjuro koje krase ovaj prostor. Mariju Cvitanović dugo nismo vidjeli, no ovom prilikom je zaista blistala. Modni dizajneri Đurđica Vorkapić iz Hippy Gardena i Tomislav Krznarić uživali su u gastro delicijama kao i modeli Luna Valas i Damjan Leboš. Uz izvrsnu glazbu zabavili su se i Suzy Josipović Redžepagić, Snježana Mehun, bivša manekenka Helena Lončar i mnogi drugi. Restoran su svečano otvorili suvlasnik Miroslav Miki Balent, kuma Josipa Pavičić Berardini i dizajner prostora Nedjeljko Mikac Cak.

Goran Bare
image-157453

Lana Pavic
image-157454

Josipa Pavicic Berardini
image-157455

Durdica Vorkapic
image-157456

Miki’s je zagrebačka priča koja ima svoju povijest, a koja se nastavlja u jednom novom vremenu. Prostor ovog restorana koji podiže ponudu Novog Zagreba odiše svojevrsnim „troterovskim“eklekticizmom. Spoj je raznih stilova naoko nespojivih, koji u ovom slučaju djeluju skladno, nadopunjuju se te stvaraju ugodnu i opuštenu atmosferu.

Naglašeno je koketiranje kičem koji u ovim odnosima poprima sasvim drugačije značenje. Centralni motiv je svojevrstan hommage 1980-im i 1990-im godinama. Čak su i dijelovi kultnog kluba Gjuro, poput šanka od epoksi smole s ugrađenim pop art elementima, prenijeti u novi restoran Miki’s. Dominantan motiv u jednom dijelu interijera je velika reprodukcija Boschove slike, koja svojim koloritom i halucinantnim vizijama nadopunjuje hedonističku viziju cijelog prostora. Kombinacija platnenih tapeta, s op-artističkim motivima, reprodukcije slika manirističke reminiscencije koje sugeriraju kvazi građanski ukus s dijelovima neobrađenog metala, naoko su nespojivi elementi, ali ovdje stvaraju jednu zanimljivu i opuštajuću kompoziciju.

DJ
image-157457

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts