Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brojni poznati na otvorenju BLEU HOMME trgovine u Splitu

Tonči Huljić _foto_ Josip Kevrić

BLEU HOMME – novi i jedinstveni lifestyle koncept – nakon Zagreba, Dubrovnika i Zadra novu prodavaonicu otvorio je i u Splitu. Sve za stil modernog muškarca premium kvalitete sada se može pronaći na jednom mjestu!

Vjekoslava i Tonči Huljić_foto_ Josip Kevrić
image-176270

Novu oazu muškog stila u Mall of Split sinoć su pregledali: Vjekoslava i Tonči Huljić, Lucija i Ana Zaninović, Izabela Martinović, Enis Bešlagić, Anamarija Asanović, Hana Huljić, Domenica, Petar Dragojević, Jure i Marija Pirić, Sandra Ledenko.. i mnogi drugi prijatelji i partneri brenda.

Službeno otvorenom prodavaonicu je proglasio zaštitno lice brenda Tonči Huljić, a slavlje je bilo dvostruko s obzirom na to da je Tonči jučer slavio i rođendan, te je na poklon primio i posebnu tortu.

Jedinstven i prepoznatljiv koncept BLEU HOMME prodavaonica nudi asortiman koji će zadovoljiti svačije apetite. Klasične ali i posebne košulje, odijela, T-shirt majice i čarape s originalnim printom, kožni dodatci, najveći izbor leptir mašni, kravata..

U prostranoj splitskoj trgovini, baš kao i ostalima muškarce očekuje i poseban muški kutak s barom, a ako zatrebaju i određeni poklon dok kupuju, tu je selekcija specijalnih pića, kave, parfema.

Blue Homme ne prodaje samo odjeću i dodatke, on želi sudjelovati u načinu života svojih kupaca. Zbog toga im nudi vrhunske proizvode s kojima će se muškarci moći identificirati i uklopiti u svoj stil života.

Piše M.T Foto Josip Kevrić

About The Author

Related posts