Srpanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brojni poznati na otvorenju 10. Batak Grill restorana

Anita Dujic Renata Sopek

Povodom otvorenja 10. Batak Grill restorana na Radničkoj cesti, sinoć su se okupili brojni poznati gosti kako bi iz prve ruke provjerili gdje se krije novo IN mjesto u gradu! Među prvima se u to uvjerio glumac, član žirija Supertalent te zaštitno lice Galileo odijela – Janko Popović-Volarić.

 

Janko Popovic Volaric
image-113434

 

U vrhunsku gastro ponudu se uvjerila novinarka i urednica Mateja Domitrović, članica žirija RTL-ovog showa 3,2,1, Kuhaj! Novi moderan prostor uređen u industrijskom stilu oduševio je Mirjanu Mihulec, dizajnericu interijera i voditeljicu emisije INdizajn na RTL televiziji, bivšu manekenku i poduzetnicu Kristinu Šalinović, kao i bivšu manekenku i dizajnericu Anitu Dujić, TV voditeljicu Renatu Sopek, bivšu Miss Hrvatske Antoniju Bračulj, poduzetnicu Suzy Josipović Redžepagić,  hokejaše KHL Medveščaka Brunu Kegalja, Marka Čepona i Ivana Jankovića, kao i mnoge druge uzvanike.

 

Marko Cepon Bruno Kegalj Ivan Jankovic
image-113435

 

 

Renata Sopek
image-113436

 

„Prostor je već bio definiran tako da su ostali svi arhitektonski i utilitarni elementi, poput elipse i dvostruke visine. Ideja je bila da taj veliki volumen nekako smanjimo i „ublažimo“ količinu stakla, tako da smo zatvarali dijelove vanjske bravarije te oblagali zidove opekom. Na taj smo način u prizemnom dijelu dobili intimniju atmosferu, dok je prostor dodatno naglašen mnoštvom viseće rasvjete koja „smanjuje“ visinu te ujedno daje toplinu prostoru. Bilo je svakako zanimljivo upotrijebiti elemente koji čine dio novog koncepta uređenja u Batak restoranima“, objasnima je arhitektica Boška Bahtijarević iz studija Arhitektri koja je i osmislila interijer.

 

Domagoj Jakopovic Ribafish
image-113437

 

 

Kristina Salinovic
image-113438

 

 

Ugodna atmosfera i izvrsna hrana ključ su sretnih i sitih gostiju, a za odličnu uslugu i ispunjenje svih gurmanskih želja, na raspolaganju je uvijek ljubazno Batak osoblje koje će se pobrinuti da Vam baš svaki obrok ostane u lijepom sjećanju. Tako ćete u Batak Grill restoranima pronaći grill specijalitete, kao i nova gastro iznenađenja poput teleće koljenice s kriškama mladog krumpira i pancetom koju su probali svi uzvanici.

 

Batak Grill
image-113439

 

 

Za ugodnu atmosferu pobrinuo se je glazbeni  dvojac iz Šibenika sa zagrebačkom adresom „Duo Scoobs“. Time je Batak restoran najavio glazbene večeri u nadolazećem predblagdanskom razdoblju na svojim lokacijama u Radničkoj i na Kajzerici.

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts