Prosinac 10, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Brod za nabolje”, nova pjesma Doris Dragović nakon četiri godine!

Doris Dragović SBP

Splitska glazbena diva Doris Dragović uoči velikog koncerta u Areni Zagreb predstavila je potpuno novu pjesmu “Brod za nabolje”. Glazbe i teksta prihvatio se sjajni Ivan Huljić, dok Leo Škaro potpisuje aranžman. Prekrasna balada dobila je i video spot, a kombinaciju crno-bijelih kadrova Doris i senzualnih kadrova u boji balerine Mateje Milas napravio je redatelj Vojan Koceić. Zanimljivo je kako je spot sniman u potpunosti ispred zelene podloge i to u samo jednom danu, tako da je redatelj pokazao i pravo umijeće post produkcije.

 

Doris Dragović SBP
image-169829

 

 

Spot je u nešto manje od 24 sata već premašio brojku od 30 tisuća pregleda što govori samo jedno - publika je željna Doris Dragović i njezine glazbe, kako onih vječnih hitova s kojima je došla na sami tron hrvatske glazbe, tako i novih uradaka s kojima će osvojiti i neke nove generacije. Prelijepa Doris zavladala je video spotom u blistavom izdanju, baš poput balerine, stoga je redatelj imao lak zadatak tijekom snimanja kadrova.

 

 

 

S ovom pjesmom, prvom u četiri godine, Doris Dragović stat će 30. studenog na najveću hrvatsku pozornicu u Areni Zagreb. Time će poput najvećih zvijezda regije nastupiti pred najvećim brojem publike do sada i još jednom potvrditi status glazbene dive. 

 

 

Doris Dragović SBP
image-169830

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts