Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brkovi snimaju novi album i pune dvorane

Brkovi - Dom sportova - photo Roberto Pavić

Grupa Brkovi nastupit će dvije večeri u Tvornici kulture, 8. i 9. travnja kad će koncertno promovirati novi album “Torzo Dade Topića”.

Početkom 12. mjeseca Brkovi će nastupiti u Bačkoj Palanci te, po prvi put, u Sofiji, točnije klubu “Rock It” gdje dolaze 6. prosinca. Na povratku iz Bugarske bend će stati u Novom Sadu i snimiti kompletan novi materijal čiji će miks biti gotov krajem siječnja. Peti studijski album nosi ime “Torzo Dade Topića”, a točan datum izlaska bit će objavljen početkom sljedeće godine. Ono što je sigurno je da će ga fanovi koncertno premijerno moći čuti na dva koncerta u Tvornici kulture.

Vrijeme do novog izdanja Brkovi su skratili objavom snimke koncerta iz rasprodane Male dvorane Doma sportova. Taj nastup i posljednji album, “Pizda materina”, zacementirali su grupi mjesto u prvom razredu regionalnih bendova postavivši ih na glavne pozornice velikih festivala, dvorana i klubova. Nakon Doma sportova brkati mladići su rasturili Exit, predvodili line up ogromnog beogradskog Beer Festa, oduševili makedonske fanove u Skopju, proputovali cijeli Balkan uzduž i poprijeko te po prvi put nastupili u Austriji i Njemačkoj.
Da nekom Brkovi ipak smetaju pokazalo se prošli tjedan kad su bili žrtve hakerskog napada, ali su nakon tri dana borbe ipak uspjeli ponovo preuzeti kontrolu nad svojom Facebook stranicom.

Ulaznice
Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 23. studenog. Do 31. prosinca cijena će im iznositi 50 kn. Od 1. Siječnja do dana uoči svakog koncerta karta će koštati 60 kn, a na dan koncerta 70.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Organizator koncerta je LAA.
Piše D.T. Foto Roberto Pavić

About The Author

Related posts