Rujan 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brand minijatura “StrAngels” prepoznaju i naručuju i svjetske zvijezde!

05.Brand  minijatura _StrAngels_

Goran Maretić-Martini zagrebački je umjetnik koji se već dugi niz godina, uz izradu minijaturnih glazbenih instrumenata i pozornica, bavi i kreiranjem unikatnog nakita te neobičnih anđela koje je objedinio u brand StrAngels.

04.Brand  minijatura _StrAngels_
image-164644

Njegov nakit izrađen je od čelične žice, rodinirane u više boja metala – od sjajno srebrne, zlatne, nijanse ružičastog zlata do sjajnog  ili patiniranog bakrenog nanosa. Posebnost ovih anđela je u specifičnim pozama, u pokretu tijela, u rafiniranoj i detaljnoj obradi, što garantira neponovljivost svakog uzorka.

01.Brand  minijatura _StrAngels_
image-164645

Od najsitnijih naušnica do broševa i ogrlica u svim dimenzijama, StrAngels su rezultat tridesetogodišnjeg iskustva rada u obradi metala, kao i u istraživanju ljepote i elegancije pokreta tih malih damica, s krilima ili bez njih, koja svaka na svoj način zaživi i “odleti”u nove domove širom zemlje i svijeta.

Od poslovnih žena, istaknutijih domaćih javnih osoba, sportašica, političarki i glumica, nekih svjetskih zvijezda (pok. George Michaelu narućen i isporučenje bio primjerak preko managera za gostovanja u Zagrebu),do studentica i srednjoškolki, StrAngeli postaju polako, ali sigurno modni dodatak i ukras koji ne prođe nezamjećen..

02.Brand  minijatura _StrAngels_
image-164646

U samoj izradi ali i promociji istih Goranu Maretiću Martiniju puno pomažu supruga Snježana i dvadesetogodišnje kćeri blizanke Mia i Dea, koje se inače bave modelingom (Talia model) Njihova imena u prijevodu s talijanskog znače – moja ideja, te unose sada i svojim kreacijama nove ideje u ovaj obiteljski obrt, naslijedivsi kreativnost ali i ljubav prema minijaturama..

Brand  minijatura _StrAngels_
image-164647

Plod te obiteljske manufakture je i katalog proizvoda, čija se promocija ovih dana očekuje, uz mnoštvo prijatelja i javnih osoba koje podržavaju i prepoznaju kvalitetan ručni rad, kao i brand “StrAngels”..

Izvor V.B Foto PR

About The Author

Related posts