Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brak Williama i Kate na testu: Zbog šuškanja o prinčevoj aferi kraljevski par preispituje svoj odnos!

princ william kate middleton ss

Nakon glasina da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton o odnosu kraljevskog para cure novi detalji.

Prošlih su se mjeseci britanski tabloidi ozbiljno raspisali o mogućnosti da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton. Iako ništa nije potvrđeno, a kraljevska obitelj zbog tih je članaka počela prijetiti novinarima tužbama, sada su počeli curiti novi detalji o odnosu kraljevskog para.

Čini se da je bračna idila ovih inače besprijekornih supružnika ipak malo narušena jer prema izvorima iz Buckinghamske palače -preispituju svoj brak.

Nakon što je Kate u proljeće prekinula prijateljstvo s nekoć bliskom prijateljicom Rose Hanbury, s kojom ju William navodno vara, par se odlučio posvetiti svom odnosu i otkriti što je to “zaštekalo”.

Iako apsolutno opovrgavaju istinitost glasina, par misli da su im ti zlobni tračevi dobro došli kako bi se trgnuli iz bračne kolotečine i dodatno poradili na uspješnosti svog odnosa. Navodno je ova godina bila stresna za Kate jer se prvo pisalo da je u teškoj svađi sa svojom šogoricom, Meghan Markle, a potom da ju njezin muž vara s prijateljicom iz srednje škole.

princ Harry, Meghan Markle, Kate Middleton i princ William ss
image-165149

Kate i William sada idu na savjetovanje i aktivno razgovaraju o tome kako su takve teške i mučne glasine utjecale na njihov brak. Kateina prva briga su njezina djeca te je posebno zabrinuta kako će oni jednog dana reagirati na takve novinske članke.

“Kate misli da su ta šuškanja puna mržnje i zlobe, zlo joj je od njih. No najviše brine za svoju djecu i ne želi da oni budu povrijeđeni kada će ih jednog dana pročitati”, rekao je izvor blizak paru.

Neovisno o tome radi li se o istini ili ne, govorkanja su urodila i nečim dobrim.

“Tračevi su natjerali Willa i Kate da sjednu i razmisle o kvaliteti svoje veze, a zaključili su kako bi trebali češće raditi na poboljšanju svog odnosa”, dodao je tajni izvor.

Izvor  dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts