Svibanj 31, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brad Pitt u vezi sa 12 godina mlađom glumicom

Brad Pitt Screenshot

Brad Pitt, navodno, izlazi sa Charlize Theron nakon što ih je upoznao bivši dečko glumice Sean Penn.

Novopečeni golupčići nisu skidali ruke jedno s drugog na jednom showbizz eventu prošlog tjedna , piše “The Sun”. Njihova veza, za koju se pretpostavlja da je počela oko Božića, prva je ozbiljna romansa Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Oscarovka Theron, koja je raskinula zaruke s Pennom 2015. godine, Pitta je navodno posjetila u njegovom domu u Los Felizu u Los Angelesu, no još nije upoznala njegovu djecu koju dijeli s Jolie.

 

charlize theron
image-152803

 

” Neformalno se viđaju gotovo mjesec. Ironično, prijatelji su postali preko Penna, no stvari su se razvile ”, kazao je izvor.

Prošli vikend par je viđen zajedno nakon različitih filmskih projekcija u subotu. Brad Pitt gledao je film “If Beale Street Could Talk”, čiji je izvršni producent – u privatnoj kući dok je Theron bila posebni gost na projekciji novog filma Alfonsa Cuaróna “Roma” u losangeleškom “Chateau Marmontu”.

” Brad je došao u “Chateau”, presvukao se i pridružio Theron u uglu bara ”, kaže izvor, dodajući da su oboje izgledali sretno.

 

Charlize Theron
image-152804

 

” Bila je na cocktailu s votkom, dok se on držao mineralne vode ”, kaže izvor te dodaje da su izgledali prisno, a u jednom trenu 55-godišnji glumac 12 godina mlađoj kolegici navodno je i namignuo.

Brad Pitt ostavio je alkohol nakon što je priznao da je on bio glavni krivac njegovih bračnih problema sa Jolie.

 

Izvor Avaz.ba Foto Instagram/Screenshot

About The Author

Related posts