Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brad Pitt je pokazivao str**njicu ženama s djecom

Angelina Jolie i Brad Pitt

Prije nekoliko tjedana objavljeno je da je oscarovku Angelinu Jolie napustila odvjetnica u brakorazvodnoj parnici s Bradom Pittom, jer su počele “prljave igre”. I bila je u pravu!

Američki RadarOnline objavio je detalje koji otkrivaju da Angelina u brakorazvodnoj parnici planira da iznese i događaj iz 1988. godine! U pitanju je šala koju je Brad Pitt izvodio s kolegom glumcem ” dok se dosađivao u pauzi snimanja filma ”, pokazivali su zadnjice vozačima!

Prevedeno na “Angelinin jezik” u parnici – pokazivao je genitalije majkama s djecom!

Nekadašnji publicista slavnog glumca Phil Lobel izjavio je portalu RadarOnline da se Angelina bori prljavo kako bi dobila starateljstvo nad djecom, ali i otkrio detalje Pittovog ” pokazivanja ”.

” Snimao je film ‘Cutting class’ u Malibuu, na autoputu. Pozvao me je i rekao ‘nećeš vjerovati što se desilo – dosađivali smo se i pokazivali gole stra**ice vozačima. U jednom automobilu je bila majka s djetetom i pozvala je policiju – rekao je Lobel i dodao:

– Kada je policija stigla na set, producenti su ih zamolili da ne pišu prijave jer je u pitanju šala, ali su ih ipak podnijeli. Našao sam odvjetnika koji je prihvatio slučaj za tisuću dolara, što je za njega tad bilo preskupo. Uspio je da preinači optužnicu za remećenje javnog reda i mira – dodao je on.

Remetio, ne remetio, šalio se ili ne, Angelina će ovu optužnicu podnijeti kao dokaz da je nepodoban za starateljstvo nad djecom.

 

Angelina Jolie i Brad Pitt
image-140074

 

 

Izvor Azra.ba Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts