Lipanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Braća Sinković i Volvo zajedničkim radom snažno veslaju naprijed

Sinković Foto Bor Dobrin

Volvo centar Zagreb ponosni je novi sponzor i partner proslavljenih hrvatskih olimpijaca braće Martina i Valenta Sinkovića. U sljedećih godinu dana Volvo XC40, prvi kompaktni SUV s naslovom Europskog automobila godine, bit će vjerni suputnik braći Sinković na njihovom putovanju do novih uspjeha.

Sinković Foto Bor Dobrin
image-162512

Sportski način života, upornost, predanost, vjera u budućnost i ljude karakteristike su koje dijele braća Sinković i Volvo Cars. Neumornim trudom i radom postigli su ono što se nekada smatralo nemogućim, a svakim danom, svakim zamahom više, korak su bliže ostvarenju novih ciljeva i novih rekorda.

Sinković Foto Bor Dobrin
image-162513

„Sve što u Volvu radimo, radimo kako bismo ljudski život učinili lakšim i jednostavnijim. U tom procesu iznimni pojedinci za nas predstavljaju neiscrpnu inspiraciju. Braću Sinković smo u njihovoj predanosti, jednostavnosti i iznimnoj uspješnosti svakako prepoznali kao takve. Zadovoljstvo mi je što smo imali mogućnost iskazati potporu našim olimpijcima te im na ovaj način izraziti zahvalnost za sve što su postigli“ – rekao je Ivan Arapović, voditelj Volvo centra Zagreb.

Sinković Foto Bor Dobrin
image-162514

Braća Sinković jedni su od najuspješnijih sportaša Hrvatske, a uspjesi koje su postigli, mnogi su smatrali neostvarivim. Postignuća koja se smatraju nemogućim obilježili su i povijest Volva. Jedna od važnijih inovacija koja je 1959. unaprijedila automobilski svijet, a učinila život sigurnijim više nego ikada ranije sigurnosni je pojas u tri točke. Prolaskom vremena, sigurnosne inovacije postigle su puno višu razinu, onu koja je za mnoge bila nemoguća. Danas kompaktni SUV, XC40, osvaja gradske ulice, a tehnologije kojima obiluje i napredan dizajn omogućile su mu titulu prvog kompaktnog SUV-a koji je osvojio naslov Europskog automobila godine.

Sinković Foto Bor Dobrin
image-162515

„Zbog prirode našeg posla puno putujemo te u automobilu provodimo dosta vremena. Zato nam je bitno da automobil u kojem putujemo bude siguran i udoban. Volvo XC40 nadmašio je naša očekivanja te zaista možemo reći da uživamo u vožnji“,  izjavila su braća Sinković.

Sinković Foto Bor Dobrin
image-162516

U Volvo centru Zagreb potrudili smo se ostvariti suradnju iznimnih postignuća. Dvojac sada čine braća Sinković s jedne i Volvo Cars s druge strane te zajedničkim trudom, radom i zalaganjem snažno veslaju naprijed. Suradnju i sinergiju ovog dvojca možete pratiti na njihovim društvenim mrežama, a u svoje aktivnosti uključuju i sve Volvo zaljubljenike jer ono čemu teže su postignuća koja će osnažiti svaki ljudski život.

Piše M.T Foto Bor Dobrin

About The Author

Related posts