Veljača 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Brač proslavio pobjedu Vatrenih uz svjetsku DJ zvijezdu Blacka Coffeeja

black coffee

Veliko euforično slavlje nakon pobjede Vatrenih održalo se i u najljepšem mediteranskom klubu na otvorenom – bračkom 585. Stotine gostiju zabavaljao je jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Black Coffee. Južnoafrički glazbenik čestitao je domaćinima na pobjedi, a izborom hitova izvrsno se prilagodio slavlju koje je trajalo do ranih jutarnjih sati. Ususret nastupu u 585 clubu Black Coffee kušao je ribu i dalmatinske specijalitete koji su ga oduševili. Na Brač je stigao privatnim avionom, a njegov dolazak izazvao je veliki interes svih koji su se u tom trenutku našli na bračkom aerodromu.

Black Coffee
image-135121

_Black Coffee
image-135122

Black Coffee, pravim imenom Nkosinathi Innocent Maphumulo, svoj je uspon započeo impresivnim debitantskim albumom Black Coffee, a od tada je upornim radom i kreativnošću pokorio ljestvice elektroničke glazbe. Njegov prepoznatljiv house zvuk kombinira tradicionalne ritmove rodne Afrike i stvara neodoljiv plesni zvuk koji ga čini jednim od omiljenih DJ-a na sceni. Na Brač je Black Coffee došao nakon nastupa na Ibizi u klubu Hi te na popularnom njemačkom ljetnom partiju Kiesgrube, a nakon Hrvatske nastupa na jednom od najvećih festivala u Africi, tuniskom Fairground Festivalu.

585 club neizostavna je party destinacija ovog ljeta za sve ljubitelje elektroničke i urbane glazbe. Uz program Toolroom, na Braču će nastupiti brojne utjecane zvijezde plesne glazbe kao što su Mahmut Orhan, Pete Tong, Terry Francis i David Morales. Više informacija o cjelokupnom ljetnom programu 585 cluba možete pronaći na službenoj web stranici.

585 2
image-135123

Piše D.T. Foto  Maksim Bašić i Saša Međimurac

About The Author

Related posts