Srpanj 12, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Bolja polovica” Vlatka Štampara ponovno rasprodala Tvornicu

TVORNICA-VLATKO_ŠTAMPAR-20

Nakon što je u dva tjedna rasprodao sve ulaznice za stand-up show “Bolja polovica” koji će se održati 7. studenog u Tvornici kulture, Vlatko Štampar otvorio je i novi datum dan prije. Novootvoreni datum 6. studenog mogla bi snaći ista sudbina vrlo brzo jer je veliki broj ulaznica već planuo. 

 

 

TVORNICA-VLATKO_ŠTAMPAR-40
image-173481

 

 

 

Nakon uspješnih showova Štamparske greške, Bratec je trd i Odraslosti, Bolja polovica je četvrti Vlatkov stand-up show s kojim je u 2019. rasprodao mnoge dvorane diljem Hrvatske i inozemstva, pa tako i dva nastupa prošlog proljeća u Tvornici.

Publiku tako ove jeseni na “Boljoj polovici” čeka 120 minuta fora o odnosu dobra i zla, materijalnog i duhovnog, lažnim instafasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, samu i ljubomori i naravno boljoj polovici prožetih imitacijama zvukova i životinja, gestikulacijama i urnebesnom mimikom. Mnogi ljubitelji Vlatkovog humora već znaju da je vrhunski materijal i poznata Vlatkova neverbalna komunikacija kombinacija za nebrojeno puno valova smijeha po kojima su njegovi nastupi poznati a fore one koje se prepričavaju još dugo.

 

 

TVORNICA-VLATKO_ŠTAMPAR-70
image-173482

 

 

 

Vlatko Štampar već više od 10 godina nasmijava brojne ljubitelje stand-upa kvalitetnim, žestokim i autentičnim humorom kojim svakim nastupom privlači novu publiku i na taj način gradi i obogaćuje hrvatsku, ali i inozemnu stand-up scenu.

 

 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts