Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad

Angelina Jolie Screenshot

Holivudska diva Angelina Jolie odvijek je plijenila pažnju medija svojim senzacionalnim fizičkim izgledom, vrsnom glumom, ali i burnim privatnim životom. Ova slavna 44-godišnjakinja već više od 20 godina puni članke tabloida turbulentnim vezama, aferama sa ženama i brakorazvodnim parnicama, a posljednje tri godine bile su posebno ispunjene nedaćama.

Naime, kada je njezinom braku s Bradom Pittom došao kraj u 2016., Angelina je prolazila kroz najteži period svog života. Iako se i prije udavala i razvodila, te je pretrpjela faze depresije, bolni raskid s Bradom s kojim je provela 12 godina dotukao ju je. Drastično je izgubila na težini, neprestano je bila tužna, a nedavno je priznala i kako je u tom periodu izgubila samu sebe. Životarila je iz dana u dan, a iako se i dalje pojavljivala na crvenim tepisima, njezin je izgled odavao da nešto s omiljenom glumicom nikako nije u redu.

angelina Jolie.png2
image-174017

Nakon što su predali papire za razvod, Brad i Angelina privatno su i javno zaratili. Viđani su kako se prepiru u javnosti, a čak su uspjeli posvađati i svoju djecu. Skandali poput onoga kada su se Brad i Maddox, najstariji Angelinin sin, posvadili u avionu, obišli su svijet i definitivno potvrdili da obitelj Jolie-Pitt nikada neće biti ono što je nekoć bila.

Zbog stresa, Angelina se suočila i sa zdravstvenim problemima, a trebale su joj čak tri godine da ponovno pridobije svoju snagu i zablista kao nekada.

Sada smo napokon dočekali da se svima omiljena glumica i seks simbol današnjice vrati u velikom stilu. Na ekskluzivnom eventu u Rimu Angelina se pojavila ljepša no ikad, u ljubičastoj lepršavoj tunici i crnim hlačama.

Maddox Jolie-Pitt i Angelina Jolie
image-174018

Proteklih smo je godina viđali isključivo u crnini i vrećastim odjevnim kombinacijama koje su kamuflirale njezinu mršavost, no sada se ljepotica odvažila uskočiti u boje. Više ne izgleda ispijeno i umorno, a nježna ljubičasta nijansa savršeno joj je pristajala uz ten. Čini se kako za Angelinu počinje novo razdoblje u životu, nadajmo se sretnije.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts