Srpanj 15, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bliži se koncertna promocija hvaljenog albuma glazbenika svjetskog kalibra – J.R. Augus

J.R. Augus_SBP
J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra, u četvrtak, 14. studenoga s početkom u 20 sati održat će koncertnu promociju iznimno hvaljenog dugosvirajućeg prvijenca “Dangerous Waters”. U prvom tjednu prodaje album je završio na prvom mjestu najprodavanijih, a prvi singl s albuma, “Crucify Me”, danas se našao i na prvom mjestu Top 20 liste Hrvatskog radija.

“Cijeli život čekam taj svoj prvi LP i sad je konačno tu u mojim rukama. U njega sam zajedno sa svima koji su radili na njemu uložio cijelog sebe i mislim da je to moja prva kompletna kantautorska izjava. Posebno se veselim što ćemo album koncertno promovirati upravo u Vintageu jer smo tamo prije točno 2 godine održali svoj prvi samostalni koncert i to je naš najdraži koncertni prostor u gradu. Na koncertu ćete moći nabaviti moj novi merch, a ovaj put, naravno, i moj prvi dugosvirajući album”, izjavio je povodom koncerta J.R.
J.R. Augus_SBP
image-177208

J.R. nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pred njim je sjajna budućnost – njegova glazba najbolja je pozivnica za koncert u Vintage Industrial Baru. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta cijena je 60 kuna.

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts