Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bliska prijateljica princa Charlesa javno izvrijeđala Meghan: “Njen posao je biti supruga, a ne zvijezda!”

Stefanie Powers

77-godišnja Stefanie Powers bliska je prijateljica princa Charlesa s kojim ju je povezala velika ljubav prema polu.

Riječ je o američkoj glumici najpoznatijoj po ulozi u seriji iz 80-ih “Hart to Hart”, a u nedavnom intervjuu za The Daily Beast dotična nije štedjela najistaknutije članove najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu.

Pogađate, prva na udaru našla se ionako omražena Meghan Markle.

“Ona želi biti zvijezda, no to nije njezina uloga. Njen je posao biti Harryjeva supruga, a ne da mijenja kraljevsku dinamiku”, započela je Powers, a onda postala još oštrija.

“Ti naslovi da se tim brakom spojila holivudska i britanska elita… Ona je imala samo ulogu u seriji. Molim vas, očito je da nije uspješna glumica, a nije se snašla niti u novoj ulozi. Grace Kelly je bila holivudska elita koja je ušla u kraljevsku kada se udala za princa Rainiera, a ne Meghan.”

Meghan Markle
image-179161

“Princ Andrew je glup. I on i princ Harry imaju zajedničko to da rade budale od sebe”, nastavila je glumica. Podsjetimo, princ Andrew upleten je u veliki pedofilski skandal zbog čega je odstupio s dužnosti na zahtjev kraljice Elizabete II.

princ Andrew
image-179162

Za Kate Middleton je istaknula kako je besprijekorna te kako ne griješi, dok je izrazila i veliku ljubav i poštovanje prema princezi Anne, jedinoj kćeri kraljice i princa Philipa.

“Ona je kći svoje majke, potpuno predana onome što radi. Ona ne radi cirkus od svog života svaki put kad izađe. Ona je predivna, ali i pomalo nestašna.”

Kate Middleton
image-179163

“On je vrlo obrazovana osoba na mnogim područjima. Snažno osjeća stvari o kojima ne smije govoriti zbog svog položaja. Mislim da zaslužuje puno više kredita nego što dobiva. Divan je i duhovit. Mislim da je opći dojam o njemu loš zbog princeze Diane – palac gore za nju, palac dolje za njega. To je ono što javnost radi, donosi crno-bijele zaključke, a da ništa ne zna. Javnost ne zna tko je Charles. On će biti dobar kralj usprkos činjenici da vjerojatno ne želi taj položaj, no tko zna. Kraljica je izvanredna, trebat će ju znati dostići ili nadmašiti”, zaključila je intervju.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts