Lipanj 04, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bivši supružnici Brad i Jen tajno se sastali, slavni zajednički prijatelj poduzima sve da ih opet spoji?

Jennifer Aniston Brad pitt ss

Jedan od omiljenih glumaca današnjice Brad Pitt već je neko vrijeme sam, isto kao i njegova prva, danas bivša, supruga Jennifer Aniston, no čini se kako bi se to uskoro moglo promijeniti ukoliko plan njihova zajedničkog prijatelja Georgea Clooneyja uspije, piše Mirror.

Naime, 14 godina nakon njihova razvoda, George Clooney odlučio je pomiriti ovo dvoje bivših supružnika. Prema pisanju američkog magazina Life & Style, njegov prvotni plan je da Jennifer i Brad provedu vikend s njim i njegovom suprugom Amal Clooney u Rimu.

amal i george clooney ss
image-167554

“George ponovno želi jednog od svojih najboljih prijatelja Brada Pitta vidjeti sretnim. A to znači samo jedno: Jennifer Aniston. Odsjeli su u privatnoj vili u Rimu. George je sve organizirao, rekavši osoblju da dodatne rezervacije radi za svoje roditelje kako bi izbjegao dodatna zanimanja i pitanja. Bilo je veoma romatično zahvaljujući osoblju koje im je jamčilo potpunu diskreciju”, izjavio neimenovani izvor za magazin.

Brad je navodno itekako zainteresiran za Jennifer i pokušava je uvjeriti kako mu može vjerovati.

Podsjećamo, njihov brak je završio 2004. godine nakon što se on zaljubio u Angelinu Jolie na snimanju filma “Mr. and Mrs. Smith”, a sve ostalo je povijest.

Podsjećamo, Brad je bio i jedan od uzvanika velike Jenniferine rođendanske proslave u veljači ove godine, kamo je pokušao doći neprimjetno ali nije mogao izbjeći objektive okupljenih fotografa.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot

About The Author

Related posts