Srpanj 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bivša prva dama pohvalila se slikom s maturalne, pa se našalili s njom: “Je li Barack vidio ovu fotografiju?”

Michelle Obama screenshot

Bivša prva dama Michelle Obama (56) objavila je na Instagramu fotografiju iz prošlosti i iznenadila obožavatelje. “Prisjećanje na moju maturalnu večer iz 1982. i ove ružičastu, satensku haljinu s točkicama“, napisala je supruga nekadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame (58).

Michelle je svojom objavom htjela potaknuti učitelje i učenike da se prijave na izazov i kažu što njihova škola čini kako bi učenike potaknula na glasovanje. Nagrada je besplatna maturalna večer.

Michelle Obama
image-183408

Fanove je oduševila Michelleina fotografija, a neki su se i našalili s njom. “Barack ovdje izgleda drugačije“, “Je li Barack Obama vidio ovu sliku?“, “Nosila bih ovu odjevnu kombinaciju i sada“, “Kladim se da je predsjedniku drago što je ovaj tip toliko daleko od tebe“, “Jesi li išla na maturalnu večer sa 40-godišnjim računovođom?“, komentirali su.

Neki su Obami, koja je inače po struci pravnica, dali i zanimljiv prijedlog. “Jesi li razmišljala da se kandidiraš za predsjednicu?“, upitali su ju obožavatelji. Michelle je od 1992.godine u braku s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom, a upoznali su se tijekom studija na Harvardu. Imaju kćeri Maliju (21) i Sashu (19).

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts