Ožujak 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bivša djevojka slavnog glumca brutalno je ubijena 2001. godine, ubojicu napokon sustigla kazna

ashton kutcher ss

2001. godine žena s kojom se viđao glumac Ashton Kutcher brutalno je ubijena.

Njezino ime je Ashley Ellerin, a njezinog ubojicu prozvali su “holivudskim trbosjekom”. 43-godišnji serviser klima uređaja, Michael Thomas Gargiulo, ubio je studenticu i striptizetu u noći 21. veljače 2001. godine u njezinom domu u Los Angelesu s 47 uboda nožem.

Rane na njezinom tijelu bile su duboke i do 15 centimetara, a Ashley je ubijena svega nekoliko sati prije nego se s Ashtonom trebala naći na spoju.

Slavni glumac i suprug holivudske glumice Mile Kunis krajem svibnja svjedočio je protiv Michaela na sudu, a opisao je kako je tu večer planirao izvesti Ashley na zabavu nakon dodjele Grammyja.

Ashton Kutcher ss
image-169924

Kada je stigao do njezine kuće, ona mu nije otvarala vrata niti se javljala na telefon, no u kući je bilo upaljeno svjetlo te je njezin automobil bio parkiran u dvorištu.

Glumac je otkrio kako je pomislio da se studentica ljuti na njega, jer je tu večer kasnio na dogovor, a crvenu mrlju na tepihu koju je vidio kroz prozor pripisao je vinu, pa je zaključio kako je Ashley otišla van s prijateljicom. Nažalost, istina je bila puno brutalnija.

Ashton Kutcher ss
image-169925

A 18 godina kasnije, ubojica je proglašen krivim, no Ashley nije jedina njegova žrtva. Gargiulo tek čeka suđenje za ubojstvo 18-godišnje djevojke kada je njemu bilo svega 17 godina, a 2005. godine ubio je i majku četvero djece. Tri godine kasnije pokušao je ubiti još jednu žrtvu, no ona mu je uspjela pobjeći.

Na suđenju je protiv njega bilo stotinu svjedoka, a stručnjaci ističu kako se radi o serijskom ubojici koji ubija iz seksualnih pobuda. Sve njegove žrtve bile su mlade i atraktivne žene u blizini kojih je živjeo i koje bi prvo promatrao i uhodio, a zatim brutalno ubio nožem.

On sebe ne smatra krivim.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot

About The Author

Related posts