Travanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bira se Miss Zadarske županije 2018.!

Miss Zadarske županije 2017
Direkcija Miss Hrvatske u suradnji s Gradom Ninom i Nin turizmom organizira izbor ovogodišnje Miss Zadarske županije koja će predstavljati županiju u finalu Miss Hrvatske. 
“Podsjetimo se da su sve prošlogodišnje pobjednice Miss Zadarske županije (Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić) bile plasirane u finalu Miss Hrvatske među top 10 ljepotica, stoga smo ponosni da i ove godine u izboru sudjeluju prekrasne djevojke” – izjavili su organizatori i nastavili:.
“Casting menagment Antita Maričić i Antonija Grubić su se pobrinule da između prijavljenih djevojaka zaista odaberemo one najljepše koje ćemo moći vidjeti u Ninu ovog petka 20. srpnja u 21 sat na izboru Miss Zadarske županije kada će samo jedna ponijeti laskavu titulu Miss Zadarske županije 2018. 
Antonija Bucić Miss Zadarske županije 2017.
image-135595

Antonija Bucić Miss Zadarske županije 2017.

Djevojke će se predstaviti u mnogim modnim izlazima, a ponosni smo što će jedan od modnih izlaza biti s potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru koja će nam i ovog puta prirediti ženstvenu i glamuroznu kolekciju  u svom prepoznatljivom stilu.
Tijekom eventa ćemo ekskluzivno predstaviti brand REN te njihovu” “Ultra Comforting Rescue Mask “koja je hit na tržištu , a koje će naše ljepotice imati priliku isprobati kako bi zablistale u punom sjaju.
Za ljepotu Miss Zadarske županije biti će zaslužna Ziaja kozmetika, vjerni beauty prijatelj svih žena koje žele imati lijepu i zdravu kožu i kosu.
Antonija Bucić Miss Zadarske županije 2017.
image-135596

Antonija Bucić Miss Zadarske županije 2017.

Tvrtka Sonik i ove godine je vjerni prijatelj izbora te su organizatori sretni što već četvrtu godinu zaredom uspješno surađuju, a i ove godine pobjednica Miss Zadarske županije odlazi u samo finale Miss Hrvatske kada će s ostalim djevojkama, pobjednicama svojih županija, pokušati izboriti sam vrh na ovom prestižnom izboru ljepote.
Pobjednica Miss Hrvatske koje se održava 1.9. u Čakovcu uz izravan prijenos na HRT-u osvaja Opel Cross Land autokuće AutoWill na korištenje tijekom svog madata.” – zaključili su iz organizacije izbora.
Miss Hrvatske će 8. prosinaca otputovati u Kinu na otok Sanya kada će pokušati izboriti što bolji plasman u finalu Miss Svijeta.
Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts