Rujan 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bijele tenisice: ključni modeli koji pristaju svačijem stilu

moda bijele tenisice
Casual i opuštene kombinacije vole udobnost i funkcionalnost, stoga govorimo li o obući, tenisice se nameću kao savršen odabir. Baš svaka kombinacija koja uključuje spomenuti model odiše sportskim chic izgledom, a pridodamo li tome i bijelu boju, nepogrješiv odabir je zagarantiran. Bez obzira na to što i dalje vrijeme provodimo kod kuće to ne znači da ne možemo zaviriti u brojne online shopove najdražih brendova i kolekciju nadopuniti novim stylish modelima omiljenih tenisica.

Bijela boja simbolizira jednostavnost i fluidnost, pa odabir tenisica u bijeloj boji pomoći će kreiranju divnog stylinga koji će oduševiti baš sve. Tajna bijelih tenisica krije se u sinergiji sportskog i ženstvenog stila koji izgleda sjajno te otvara veliki poligon za modno poigravanje. Naime, odaberete li klasične bijele tenisice, traperice visokog struka, običan T-shirt ili tanji pulover na kopčanje, kreirat ćete outfit koji će odisati francuskim chicom, a sve skupa nadopunite jednostavnom torbicom i nakitom.

S druge strane, unutar nekoliko sezona vrlo su se popularizirale tzv.ružne tenisice koje odlikuje nešto robusniji dizajn. Ovakav model odlično pristaje uz jeans suknje ili haljine jer kombinaciji pruža zanimljiv modni twist koji sigurno neće razočarati. Iako se tenisice najčešće percipiraju kao dnevna obuća, nisu isključene niti u večernjim izlascima jer, ovisno o modelu koji izaberete, mogu funkcionirati i u kombinaciji s nešto finijim materijalima. Kao što smo spomenuli, budući da je online kupnja trenutno jedina opcija, predlažemo da se udobno smjestite u naslonjač te nabavite nove bijele tenisice, a kako bismo vam olakšali cijeli proces u nastavku smo izdvojili ključne modele iz aktualne ponude omiljenih high street, ali i high end brendova!

Stradivarius (115 kn)

Zara (180 kn, 180 kn)

Isabel Marant (2600 kn)

Bershka (170 kn, 280 kn)

Zara (300 kn)

Stradivarius (115 kn), Veja (800 kn)

Uterque (900 kn)

Stradivarius (460), Zara (450 kn)

Veja (540 kn)

About The Author

Related posts