Rujan 29, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Bijela košulja: bezvremenski klasik kojem se uvijek vraćamo

košulja insta

Iako su pred nama nešto hladniji dani, postoje određeni odjevni predmeti koji su omiljeni u apsolutno svim periodima godine. Jedan od takvih komada bez imalo razmišljanja je klasična bijela košulja koja baš uvijek izgleda fantastično i nikad ne izlazi iz mode. Ove jeseni, ali i zime, bijelu košulju nosit ćemo u različitim prigodama, stoga na vrijeme nabavite svoj model koji će najbolje odgovarati vašem stilu, ali i osobnosti.

Kao što smo napomenuli, bijela košulja pripada modnim klasicima koji su vjerni stanovnici gotovo svačije garderobe. Istovremeno moderna i trendi, klasika koja se prožima bijelom košuljom neodoljivo dobro spaja casual izgled s onim nešto strožim pritom tvoreći sjajan modni fusion. Činjenica koju obožavamo kod košulje je ona kako je riječ o komadu koji možemo nositi u dnevnim i večernjim prigodama, opuštenim i nešto formalnijim situacijama. Recentne kolekcije predstavile su sjajne modele bijelih košulja od kojih svakako valja izdvojili onu klasičnu muškog kroja. Ovaj tip košulje odličan je izbor za sve one koji vole poslovan i elegantan izgled, ali i opušten jer ovaj model sa samo nekoliko ključnih detalja vrlo lako postaje zaigran, mladenački i veseo. S druge strane, volite li eksperimentirati s krojevima, u ponudi se nalaze i nešto drugačiji modeli koji će zasigurno plijeniti svu pažnju. Detalji u vidu zanimljivije, drugačije kragne, rukava ili same dužine, uvelike doprinose kreiranju osebujnije modne struje, pa odlučite li se za ovakav model, upečatljive i unikatne kombinacije zasigurno neće izostati.

Budući da je stiglo pravo vrijeme za shopping, predlažemo da zavirite u omiljene high street i high end trgovine i pronađete savršenu bijelu košulju, a kako bi vam to što bolje pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili 5 ključnih modela.

Zara (300 kn)

H&M (100 kn)

Reserved (230 kn)

Uterque (650 kn)

Zimmermann (5000 kn)

Izvor fashion.hr Foto: Instagram, Zara, Reserved, Net-A-Porter, H&M, Uterque

About The Author

Related posts