Srpanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Biciklijada Vrbovec – Zelina (19. listopada 2019.)

Ruta Vrbovec -start

s ciljem promocije biciklističkih ruta Zagrebačke županije te pozicioniranja Zagrebačke županije kao cikloturističke destinacije Turistička zajednica Zagrebačke županije u suradnji sa Zagrebačkom županijom organizira besplatnu biciklijadu koja će se održati ove subote, 19. listopada 2019. godine.

Biciklijada kreće s Trga Petra Zrinskog u Vrbovcu u 12 sati, a cilj je Trg Ante Starčevića u Svetom Ivanu Zelini. Ruta dužine cca 20 km prilagođena je svim uzrastima i dobnim kategorijama.

biciklijada-plakat-objava-FB-IG-11102019
image-174894

Očekuje Vas zanimljiv i raznovrstan zabavni program, tombola za sudionike biciklijade, ručak, biciklističke vježbe sigurne vožnje na poligonima za najmlađe i brojni drugi sadržaji, uz pratnju Luke Bulića.

 

Bogat fond nagrada, bicikli i ostale praktične nagrade očekuju sudionike ove biciklijade kao i obilazak Muzeja Sv. Ivan Zelina s postavom izložbe na temu 120 godina biciklizma u Zelini.

Ruta Vrbovec-Zelina
image-174895

Detaljnije informacije možete pronaći  u privitku ovog e-maila te u programu objavljenom na internetskim stranicama Turističke zajednice Zagrebačke županije (http://www.tzzz.hr/biciklijada-vrbovec-sv-ivan-zelina-27391/).

 

Piše M.M Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts