Srpanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ben Affleck se opet odao alkoholu: Zbog stare navike dobio otkaz na filmu

Ben Affleck screenshot

Glumac Ben Affleck ponovo se vratio neslavnoj navici. Zbog problema s alkoholom ponovo je krenuo stranputicom zbog čega je nedavno dobio otkaz za ulogu Batmana u novom nastavku čuvenog filma. Kako je ranije najavljeno, novi film o Batmanu stiže u 2021. godine, ali ovog puta bez Afflecka koji je i sam potvrdio pisanje tiska da je produkcijska kuća raskinula suradnju s njim.

” Ta uloga zahtijeva fokus, strast i najbolju glumu koju možeš dati. Postalo je jasno da ne mogu ispuniti te zahtjeve ”,  rekao je Affleck.

 

Ben Affleck Batman
image-153900

 

Glumac je priznao da je razlog otkaza njegova ovisnost o alkoholu zbog koje je prošle godine treći put završio na klinici za odvikavanje. Iako obožavatelji poznatog glumca u početku nisu bili zadovoljni njegovom ulogom superheroja, naredna dva nastavka ipak su natjerala mnoge da promijene mišljenje. Prema pisanju američkih medija, za atraktivnu ulogu već sad konkurira nekoliko imena među kojima je ulozi najbliži Jake Gyllenhaal. Glumac Joaquin Phoenix, kandidat je za ovu ulogu na prijedlog legendarnog Gary Oldmana, no mnogi smatraju kako je Phoenix ipak star za ulogu super heroja.

 

Izvor Azra.ba Foto Screenshot

About The Author

Related posts